Index / Huis / How to Get sneeuw Salt Off hardhouten vloeren

Share This Post

Huis

How to Get sneeuw Salt Off hardhouten vloeren

Zout smelt ijs snel en houdt uw looppaden ongevaarlijk. Maar ijs smelten zout korrels kleven ook aan de onderkant van je schoenen, waar u ze op te sporen in het huis. Vergeet om je schoenen te verwijderen of veeg je voeten en je zou kunnen komen, het

AdvertisementZout smelt ijs snel en houdt uw looppaden ongevaarlijk. Maar ijs smelten zout korrels kleven ook aan de onderkant van je schoenen, waar u ze op te sporen in het huis. Vergeet om je schoenen te verwijderen of veeg je voeten en je zou kunnen komen, het bijhouden van het zout in uw hardhouten vloeren, waar het witte vlekken kunnen achterlaten. Schoonmaken van het zout zo snel mogelijk om permanent te voorkomen dat schade aan uw houten vloeren.

Wat je nodig hebt

 • Vacuüm

  Handdoek of microvezel mop

  1/4 kopje witte azijn

  Warm water

  Emmer

  Spuitfles

Vacuüm droog vloer om resterende zoutkristallen, evenals vuil bijgehouden in het zout te verwijderen. Als de vloer nog nat is, dweilen gesmolten sneeuw of ijs met een droge handdoek of microfiber mop.

Meng de azijn in een liter warm water. Breng deze oplossing over een spuitfles.

Spray de vlek van de vloer aan met de azijn en water oplossing. Bevochtig het gebied, maar niet laten weken. Laat het zitten voor een paar minuten. De azijn en water zal helpen re-ontbinden het zout.

Mop de vloer met een droge handdoek of microfiber mop.

Bevochtig een schone doek met schoon water en veeg het gebied om alle sporen van zout te verwijderen. Veeg met een droge handdoek.

Hints

Gebruik overgebleven azijn en water om de rest van uw vloer dweilen.

Gebruik matten bij elke deur en vragen mensen om outdoor schoenen uit bij de deur om te voorkomen dat meer zout uit wordt bijgehouden op uw vloeren.

Share This Post