Index / Fashion, Style & Personal Care / How to Get Smooth Heels

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

How to Get Smooth Heels

Het dagelijks leven kan een tol op je voeten. Staande op een hard oppervlak voor langere tijd of met open rug schoenen, kunnen bijvoorbeeld drogen en barsten van hielen veroorzaken. De schade aan uw hielen kan nog groter zijn als je te zwaar bent. Er

AdvertisementHet dagelijks leven kan een tol op je voeten. Staande op een hard oppervlak voor langere tijd of met open rug schoenen, kunnen bijvoorbeeld drogen en barsten van hielen veroorzaken. De schade aan uw hielen kan nog groter zijn als je te zwaar bent. Ernstig gebarsten hielen kan pijnlijk zijn en onaantrekkelijk. Om te voorkomen dat te maken met deze, vaak de behandeling van uw hielen met moisturizers en verwijder alle harde huid die kunnen worden weergegeven.

Wat je nodig hebt

bekken

epsomzout

Puimsteen of mond-bestand

Foot lotion of olie gebaseerde moisturizer

sokken

Maak een voetenbad. Vul een teiltje met warm water en voeg 1/2 kopje Epsom zout aan. Geniet van je voeten in het voor 20 minuten. Dep je voeten droog met een handdoek. De Epsom zout werkt als een anti-inflammatoire, het verwijderen van pijn en pijn, terwijl het water de harde huid op je voeten verzacht.

Bevochtig een puimsteen met water en wrijf het over je hielen aan een droge huid opbouw te verwijderen. Voeg een lichte druk als je je hielen scrub met de steen. Blijf wrijven totdat de harde huid is verdwenen en de hiel voelt glad. Gebruik een mond-bestand als alternatief.

Wrijf een voet lotion over je hielen om vocht toe te voegen en om ze te verzachten. Als alternatief gebruikt een op olie gebaseerde vochtinbrengende lotion.

Breng een ruime hoeveelheid van de voet lotion op je hielen voor het slapengaan. Sokken over je gehydrateerd voeten, en gaan slapen met de sokken op.

Verwijder de sokken in de ochtend. Uw hielen wordt zacht en glad aanvoelen. Als je hielen ernstig droog is, kan het enkele behandelingen voor hen om volledig te verzachten.

Hints

Vermijd het gebruik van een schaar of een scheermes om dode huid van je hielen te verwijderen. U kunt uzelf verwonden door het opstijgen teveel huid en kan een infectie veroorzaken.

Gebruik een puimsteen op je hielen in de douche minstens twee keer per week naar de droge huid op afstand te houden.

Raadpleeg uw arts als je hielen droog en gebarsten te handhaven. Een onderliggende medische aandoening, zoals een traag werkende schildklier of psoriasis kan worden verweten.

Share This Post