Index / Cars / How to Get Small Dings & Dents Uit een Truck

Share This Post

Cars

How to Get Small Dings & Dents Uit een Truck

Als u een klein ding of deuk in uw vrachtwagen, kunt u in staat om jezelf een dure bezoek aan de auto Body Shop te voorkomen en verwijder de deuk. Hoewel niet alle deuken kan worden verwijderd zonder de hulp van een werk indien de deuk is niet erg gr

AdvertisementAls u een klein ding of deuk in uw vrachtwagen, kunt u in staat om jezelf een dure bezoek aan de auto Body Shop te voorkomen en verwijder de deuk. Hoewel niet alle deuken kan worden verwijderd zonder de hulp van een werk indien de deuk is niet erg groot is, kan worden algemene technieken thuis proberen proberen de schade aan de fundatie van de wagen te keren. Door het gebruik van een aantal eenvoudige hulpmiddelen en het investeren van uw tijd, kunt u in staat om deuken en deuken uit uw truck te verwijderen in uw eigen huis.

Wat je nodig hebt

Plunjer

houten hamer

schroevedraaier

Hamer

Droog ijs

Beschermende handschoenen

Plunjer

Reinig uw bestaande zuiger of de aanschaf van een nieuwe. Plaats de plunjer boven het midden van de deuk, als de deuk is de grootte van een meloen of groter.

Pomp de plunjer in en uit gedurende 10 seconden of totdat een goede sterke zuigkracht ontwikkelt.

Pak de plunjer en stevig te trekken totdat de deuk eruit springt. Stop de procedure als de deuk heeft geen krimp na een paar pogingen.

houten hamer

Koop een hamer die overeenkomt met de grootte van de deuk. Gebruik geen hamer die kleiner is dan de grootte van de deuk, omdat dit kan leiden tot hamerkop schade aan de fundatie van de wagen die zichtbaar is wanneer de deuk wordt verwijderd.

Plaats de kop van de hamer zo dicht bij het centrum van de deuk mogelijk aan de onderzijde van het paneel transportmiddel.

maar zorgvuldig tik met kracht de truck panel. Wacht tot de deuk om te beginnen met pop en geef een stevige hit in het centrum. Herhaal dit totdat de deuk eruit springt. Stop de procedure als de deuk heeft geen krimp na een paar pogingen.

schroevedraaier

Plaats het handvat van een grote schroevendraaier in het midden van de deuk aan de onderzijde van het paneel transportmiddel.

Houd de schroevendraaier gestage tegen de deuk en tik voorzichtig de punt van de schroevendraaier met een hamer.

Ga door zachtjes te tikken totdat de deuk eruit springt. Stop de procedure als de deuk heeft geen krimp na een paar pogingen.

Droog ijs

Schaf wat droog ijs van uw lokale supermarkt.

Draag droogijs handschoenen om uw handen te beschermen tegen brandwonden.

Houd het droogijs en plaats het op het midden van de deuk. Zijn plaats te houden gedurende vijf seconden en verwijderen. Herhaal dit totdat het droogijs zorgt ervoor dat de deuk tot pop uit. Stop de procedure als de deuk heeft geen krimp na een paar pogingen.

Hints

Als geen van de bovenstaande methoden succesvol na een paar pogingen zijn, steek uw aanpak en maak een afspraak met uw auto carrosseriebedrijf aan de deuk professioneel te laten verwijderen. Zich te onthouden van het dwingen van de deuk uit om te voorkomen dat verdere schade aan de truck lichaam.

Share This Post