Index / Hobby's, Games & Toys / How to Get Shiny Pokémon Zonder Cheating

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

How to Get Shiny Pokémon Zonder Cheating

Een grote verscheidenheid aan Pokemon zijn beschikbaar voor trainers in de vele verschillende spellen van Nintendo. Spelers mogen zeer zeldzame Pokémon varianten, genaamd vinden "shiny Pokemon," in alle games uitgebracht na 1999. Shiny Pokémon h

Advertisement

Een grote verscheidenheid aan Pokemon zijn beschikbaar voor trainers in de vele verschillende spellen van Nintendo. Spelers mogen zeer zeldzame Pokémon varianten, genaamd vinden "shiny Pokemon," in alle games uitgebracht na 1999. Shiny Pokémon hebben verschillende kleur van de normale Pokemon en maak een onderscheidend belgeluid wanneer ze verschijnen in het wild. Veel spelers hun toevlucht tot het wijzigen van game-bestanden of andere cheats aan de glanzende Pokemon te krijgen, maar de patiënt Pokemon masters kunnen ze in Generation II (Goud, zilver en Crystal) of nieuwer Pokemon games zonder het gebruik van cheats.

Voorraad op handige items in het dichtstbijzijnde Pokémon winkel. Schaf zoveel Pokeballs, potions en ethers zoals je kunt veroorloven. De spelers van het Generation III spellen (FireRed, LeafGreen, Ruby, Sapphire en Emerald) dienen ook de aankoop van White Flute items.

Reizen naar een nabije Pokemon patch. Pokemon zijn te vinden in hoog gras, rotsachtig terrein en woestijngebieden. Generation III spelers moeten hun witte Fluiten te gebruiken als ze deze gebieden te bereiken om nog meer Pokémon te trekken.

Ren weg van alle niet-glanzende Pokemon die verschijnen. Shiny Pokémon hebben een zeer kleine kans van het optreden natuurlijk. Volgens Psypokes.com, is de kans slechts 1 op elke 8.192 ontmoetingen. Dit betekent dat tijd en energie gevochten vechten non-glanzende Pokemon zal snel run down je eigen wezens.

Battle alle glanzende Pokemon die je tegenkomt. Gebruik uw normale aanvallen door het glanzende Pokemon terug te brengen tot de helft of een betere gezondheid voor de beste kans op het vangen van het. Vergeet niet om uw esters en potions te gebruiken als de glanzende Pokemon begint om je wezens te verslaan.

Gebruik een Pokeball om de verzwakte Pokémon te vangen. U kunt de glanzende Pokemon te gebruiken als een gewone battler en lid van het team als het eenmaal uw collectie is toegetreden. Het behoudt zijn unieke kleur en is een zichtbare herinnering aan uw toewijding als een Pokémon-speler.

Hints

De kans op het fokken van een glanzende Pokemon zijn dezelfde als ontmoeten in het wild; Dit is een alternatief hoewel het veel langer duren als gevolg van kweken keer.

Spaar regelmatig of u kunt een vers gevangen glanzende Pokemon verliezen.

Share This Post