Index / Persoonlijke financiën / How to Get Senior Citizen of Student Kortingen

Share This Post

Persoonlijke financiën

How to Get Senior Citizen of Student Kortingen

U kunt geld besparen door alleen zijn de juiste leeftijd. Senior en student kortingen van toepassing zijn op reizen, entertainment en een scala aan producten en diensten. Een beetje graven zullen allerlei deals te ontdekken in uw buurt, en over de he

Advertisement

U kunt geld besparen door alleen zijn de juiste leeftijd. Senior en student kortingen van toepassing zijn op reizen, entertainment en een scala aan producten en diensten. Een beetje graven zullen allerlei deals te ontdekken in uw buurt, en over de hele wereld.

Wat je nodig hebt

AARP card

International Student ID

Bel de luchtvaartmaatschappijen of online gaan om te weten te komen over scherp geprijsde tickets voor senioren. Bus en trein luchtvaartmaatschappijen bieden ook kortingen.

Geniet van de kunst op de goedkope. De meeste bioscopen, musea en culturele evenementen bieden kortingen voor senioren.

Controleer of warenhuizen en andere retailers hebben speciale dagen of uren voor senioren kortingen. Sommige winkels bieden 10 tot 15 procent korting in die tijd.

Vraag naar early-bird specials, senior menu's of senior kortingen voordat u een maaltijd bestelt in een restaurant of een fast-food keten.

Verken de openlucht. Voor een kleine vergoeding, kunnen senioren een Gouden Eeuw Passport, waardoor ze een leven pas geeft om alle Amerikaanse nationale parken te krijgen. Ga naar NPS.gov en klik op "Info Zone" voor details.

Contact stadhuis of een senior centrum aan de lokale kortingen, waaronder het openbaar vervoer, salons, kappers, apotheken en supermarkten te vinden.

Word lid van de Amerikaanse Vereniging van Gepensioneerden (AARP.org) in aanmerking te komen voor hogere kortingen als u 50 jaar of ouder.

Bezoek InternationalStudent.com en gelden voor een International Student ID-kaart (tegen betaling) om studenten kortingen op reizen, hostels, entertainment, boeken en nog veel meer te krijgen.

Reizen per trein door Europa met een Eurail Pass exclusief voor studenten. Zie <a href="http://www.ehow.com/how_112016_eurail-pass.html&quot; target="_top"> Hoe krijg je een Eurail Pass </a>.

Schrijf een cultuur hound. Theaters, musea, toneelstukken, opera en andere culturele evenementen bieden meestal student kortingen.

Bel tijdschriften of kranten en vraag naar de student-tarief op abonnementen.

Bezoek student van uw school center te weten te komen over andere student kortingen in uw omgeving. Sommige boekwinkels, restaurants en internet service providers bieden studenten kortingen.

Upgrade uw computer op grote kortingen op universitair run computerwinkels.

Hints

altijd vragen voordat je koopt. Neem contact op met de klantenservice in persoon of per telefoon of e-mail voordat u een grote aankoop; verkopers zijn niet altijd op de hoogte van de senior of student kortingen.

Draag een identiteitsbewijs met foto met je geboortedatum of uw school ID om te profiteren van kortingen zoals je ze te ontdekken.

Voordat u de korting gebruik maken, vraag dan de verkoper of er een lagere korting beschikbaar. Betere deals soms bestaan ​​uit algemene verkoop of promoties.

Share This Post