Index / Tuin / How to Get Rid van wespen in the Attic

Share This Post

Tuin

How to Get Rid van wespen in the Attic

Wespen hebben mensen geteisterd eeuwen. Normaal kiezen om te jagen op kleine insecten, kunnen wespen een probleem voor de mens worden als ze huizen en andere gebieden bezocht door mensen binnen te vallen. Wespen zijn een van de meest uitgeroeid insec

AdvertisementWespen hebben mensen geteisterd eeuwen. Normaal kiezen om te jagen op kleine insecten, kunnen wespen een probleem voor de mens worden als ze huizen en andere gebieden bezocht door mensen binnen te vallen. Wespen zijn een van de meest uitgeroeid insecten tijdens de lente- en zomermaanden wanneer ze wakker worden en zijn gemakkelijk verstoord. Het verwijderen van wespen uit je zolder kan een vrij eenvoudige procedure zo lang als de juiste voorzorgsmaatregelen worden genomen zijn.

Wat je nodig hebt

  • Dikke kleding Duct tape Wasp spuiten Secure bak of met deksel Rake of shovel

How to Get Rid van wespen in the Attic

Bepaal wat voor soort wesp je hebt. Solitaire wespen hebben de neiging om nesten die hen in staat stellen te beveiligen en scheiden van hun eieren en jongen in enkele pods te bouwen. Sociale wespen hebben grotere nesten en zullen al hun jong bij elkaar te huisvesten, vaak waardoor ze makkelijker te verwijderen.

Kleden zich in dikke kleding. Wespensteken zijn giftig en zeer pijnlijk, dus kleden om te voorkomen dat is belangrijk. Gespecialiseerde wesp pakken zijn beschikbaar, maar een goede laagje rubber kleding, zoals een zware regen pak, zal voorkomen dat de meeste steken.

Wis het gebied rond je nest. De meeste mensen slaan een aantal waardevolle dingen in hun zolder, dus alles wat je niet wilt beschadigd voordat het sproeien van het nest te verwijderen. U kunt ook vast een stuk plastic om de spray uit ruïneren uw vloeren te houden als het druipt van het nest.

Beveilig alle vensters in uw zolder om de spray te voorkomen dat buiten getrokken door tocht. Hoe veiliger kunt u uw omgeving te maken, zal des te effectiever de spray zijn. U kunt een laag van duct tape te gebruiken rond de ventilatieopeningen of ramen om zoveel mogelijk van de damp mogelijk bevatten.

Spuit het nest volgens de aanwijzingen op de spray. Als het nest is een hangende nest, zorg ervoor dat je een spray te kopen met een projectiel schot, zodat je helemaal het nest met het kan dekken. Als uw wespen een nest hebben gebouwd op de vloer van uw zolder, bom-stijl wesp vergiften werken heel goed. Stel de bom neer zo dicht mogelijk bij het nest mogelijk en implementeren van de spray om uw ongedierte uit te roeien.

Laat je nest te zitten voor de op uw spray voor de beste resultaten de tijd. Veel sprays vereisen dat het nest alleen al voor ten minste 24 uur worden overgelaten om te doden eventuele resterende wespen, dus het nest niet storen totdat je niet meer levend wespen omheen. Als u een levende insecten te zien, spuit het nest weer te doden eventuele achterblijvers.

Draai het nest van zijn omgeving door op te trekken voorzichtig. Sommige nesten kunnen worden verwijderd met de hand, terwijl andere te hoog bereikbaar zonder gereedschap. Een hark of schop werkt heel goed voor nieuwsgierige het nest uit uw zolder muren.

Laat je nest in een afvalcontainer, zoals een blikje met een deksel. Dit zal u toelaten om je nest te gooien zonder zich zorgen te maken over eventuele wespen die misschien niet volledig zijn uitgeroeid stekende u na verwijdering.

Reinig het oppervlak van alle resterende stukjes nest. Mud nesten kunnen worden geschraapt met een plamuurmes en weggegooid, terwijl papier nesten gemakkelijk worden afgeborsteld met een grote grill borstel. Het bevrijden van uw zolder van alle sporen van het nest zal niet alleen geven u een schoner huis, maar kan geen nieuwe wespen houden van wordt getrokken aan een bestaand nest.

Hints

Zorg ervoor dat u goed bedekt voordat u wespen verwijderen. Wespen kunnen meerdere keren steken zonder te sterven, dus zelfs een enkele wesp kan erg gevaarlijk zijn.

Verwijder nooit een nest zonder eerst te doden zo veel insecten als mogelijk. Sommige mensen zijn zeer allergisch voor gif wesp, dus gebruik uiterste voorzichtigheid bij het verwijderen van je nest.

Share This Post