Index / Tuin / How to Get Rid van wasberen in uw tuin

Share This Post

Tuin

How to Get Rid van wasberen in uw tuin

Wasberen zijn nachtdieren ver verwant aan beren. Hoewel de meeste slechts iets groter dan een kat of kleine hond, sommige oplopen tot 50 pond, volgens de AAAnimalControl website. Wasberen kunnen schattig uitzien, maar ze zijn vet en kan ernstige scha

AdvertisementWasberen zijn nachtdieren ver verwant aan beren. Hoewel de meeste slechts iets groter dan een kat of kleine hond, sommige oplopen tot 50 pond, volgens de AAAnimalControl website. Wasberen kunnen schattig uitzien, maar ze zijn vet en kan ernstige schade aan uw tuin en huis veroorzaken. Zoals een dier, kunnen zij ook dragers van een ziekte. Om deze redenen, moet je proberen om ze uit te roeien uw tuin zodra u merkt ze opknoping rond.

Wat je nodig hebt

 • Metal vuilnisbakken

  Bungee koord, draad of vuilnisbak grendels

  metalen beugels

  schroevedraaier

  schroeven

  Algemeen doel schijnwerpers

Beveilig uw huis. Dit betekent dat in te vullen of een huisdier deuren of gaten sluiten in de structuur van het huis, waar een wasbeer in kon glippen. Wasberen hoeft slechts ongeveer vier inches om toegang te krijgen. Zij zullen hangen rond uw tuin als ze voedsel kan ruiken en toegang krijgen tot het in uw huis.

Breng alles wat de wasberen kon eten, zoals voedsel voor huisdieren. Het verlaten van voedsel in een beschutte veranda is niet voldoende, omdat de wasberen zal scheuren door je scherm om het voedsel te krijgen.

Zet een bungee koord, draad, of het deksel hang op uw vuilnisbakken. Voor bungee koorden en draad, rijg de bungee of draad strak over het deksel en door de handgrepen. Deksel hang gebruik maken van eenvoudige hefboom mechanismen om het deksel op het blik basis te houden. Gebruik metalen vuilnisbakken alleen, zoals wasberen kunnen kauwen door middel van of bocht plastic blikjes voor toegang tot voedsel. Wasberen graag om te foerageren in vuilnisbakken en afvalcontainers.

Plaats voor algemene doeleinden schijnwerpers in uw tuin 's nachts overal heb je de wasberen, in het bijzonder in de buurt van toegangen tot de tuin en rond uw vuilnisbakken gezien. Volgens de Acme How To website, kan wasberen terugschrikken uw tuin als het gebied is helder, zoals wasberen zijn nachtdieren. Waarschuw uw buren van uw probleem en laten weten dat u zult uitvoeren van de lichten gedurende de nacht.

Plaats een draagbare radio ingesteld op een praatprogramma in de buurt van het gebied dat u hebt de wasberen gezien. De Acme How To website zegt dat het geluid van menselijke stemmen kunnen fungeren als een afschrikmiddel voor wasberen. Echter, patrouilleren in het gebied. Wasberen kunnen vernemen dat de radio houdt geen reële bedreiging en beginnen om het te negeren als ze nooit mensen in de buurt te zien.

Neem contact op met uw plaatselijke politie of dierlijke controle kantoor. Vraag hen over verordeningen inzake de vangst van wilde dieren. Als je het geluk bent, kan uw jurisdictie u toestaan ​​dat te vangen wasberen. Echter, alleen proberen dit als u hebben gehad een goede opleiding en het gebruik van stevige muur of stalen vallen die ten minste 12-by-12-door-32 inches. Je zult waarschijnlijk niet worden toegestaan ​​om de vangst van de wasberen zelf, tenzij u een licentie te hebben. Als dit het geval is, belt een controledier professional.

Share This Post