Index / Tuin / How to Get Rid van vogels in de tuin

Share This Post

Tuin

How to Get Rid van vogels in de tuin

Vogels zijn geliefde voor hun schoonheid en zijn vaak van harte welkom in vele werven. Echter, mensen met een tuin komen vogels als hinderlijk wanneer ze beginnen pikken rond en hun bloemen en planten te vernietigen weten. Het wegwerken van de vogels

AdvertisementVogels zijn geliefde voor hun schoonheid en zijn vaak van harte welkom in vele werven. Echter, mensen met een tuin komen vogels als hinderlijk wanneer ze beginnen pikken rond en hun bloemen en planten te vernietigen weten. Het wegwerken van de vogels in uw tuin zal enige slimheid vergen, maar kan worden gedaan zonder toevlucht te nemen tot het kwetsen van de vogels.

Wat je nodig hebt

  • Toy predator vogel

    vogelnet

Gebruik een knuffeldier of plastic stuk speelgoed dat eruit ziet als een levensgrote roofvogel. Vogels zullen waarschijnlijk uw tuin in te voeren voor een periode van tijd als ze een roofdier er op de loer te spotten. Echter, vogels intelligenter zijn dan mensen vaak geven ze krediet voor, dus bewegen het speelgoed vogel vaak om hen van slaat aan te houden.

Speel geluiden van roofdieren om de vogels te verjagen. Veel bedrijven bieden producten die periodiek oproepen van in het wild roofdier vogels spelen. De vogels zullen niet in staat zijn om het roofdier te zien, maar horen het zal hun instinct schoppen in een hogere versnelling en ze zal het gebied te voorkomen. Dit kan ook worden gedaan in samenwerking met de nep vogel geplaatst in uw tuin om kleinere vogels zowel een visueel en een audio waarschuwing om weg te blijven geven.

Maak uw tuin onvriendelijke voor vogels. Vogels meestal graag tuinen, want er zijn genoeg dingen voor hen om te eten en plaatsen voor hen te verbergen. Verwijder kreupelhout en onkruid dat vogels graag om te bewegen. Houd uw tuin helder en vrij van plaatsen voor hen te verbergen of maken hun nesten. Ook vinden gebieden waar vogels graag baars in uw tuin, en verwijder die zitstokken, zodat ze hebben niets om het land op.

Bedek het gebied met vogelnet als al het andere faalt. Dit is een zekere manier om de biedingen uit uw tuin te houden door het blokkeren van hun pad van binnenkomst. Hang de vogel saldering hoog over uw planten waar het niet de planten zullen remmen, maar de vogels te houden van de mogelijkheid om te vliegen in uw tuin.

Share This Post