Index / Gezondheid / How to Get Rid van Upper maag vet

Share This Post

Gezondheid

How to Get Rid van Upper maag vet

Het hebben van overtollig buikvet verhoogt het risico op het krijgen van bepaalde vormen van kanker, diabetes, hart-en vaatziekten, beroertes en hoge bloeddruk, volgens de Dr. Marilyn Glenville website. Om uw bovenste maag vet te verminderen, zijn er

AdvertisementHet hebben van overtollig buikvet verhoogt het risico op het krijgen van bepaalde vormen van kanker, diabetes, hart-en vaatziekten, beroertes en hoge bloeddruk, volgens de Dr. Marilyn Glenville website. Om uw bovenste maag vet te verminderen, zijn er gerichte oefeningen die je kunt doen. Echter, gerichte oefeningen alleen zijn niet van plan om zich te ontdoen van uw maag vet. Je moet om te beginnen met het eten van recht en het doen van een combinatie van oefeningen om de gewenste resultaten te krijgen.

Verbieden of verminderen van stress uit je leven. Meer stress laat het stresshormoon cortisol, die wordt geassocieerd met buikvet. Adem diep tijdens stressvolle tijden, delegeren verantwoordelijkheden indien nodig en doe aan yoga of meditatie.

Drink water de hele dag om een ​​gezonde spijsvertering te bevorderen, te voorkomen dat een opgeblazen gevoel, transport voedingsstoffen, moet u uw systeem en houden u gehydrateerd.

Zorg voor je lichaam met een constante voeding om te voorkomen dat hunkeren-resultaat saboteren voedingsmiddelen. Eet 5-6 kleine maaltijden per dag door elke drie uur eten. Bereid kleine maaltijden van tevoren met behulp van vezelrijke en volkoren complexe koolhydraten, onverzadigde vetten zoals rauwe noten en olijfolie en magere eiwitten zoals vis en kalkoen.

Voer cardiovasculaire oefening drie dagen per week gedurende 30 minuten per dag. Verhoog uw hartslag om je stofwisseling te activeren en vet te verbranden over het hele lichaam, ook in de maagstreek. Cardiovasculaire oefening bestaat uit hardlopen, zwemmen en fietsen.

Uit te werken met gewichten om je hele lichaam toon en om uw voedsel voorkomen dat ze in vet. Het opbouwen van spiermassa laat je lichaam om te blijven verbranden van vet, zelfs tijdens rustperiodes. Uit te werken met gewichten drie dagen per week en nemen een rustdag na elke training, zodat je spieren zich kunnen herstellen.

Doe buikspieroefeningen zodat u een strak en afgezwakt maag om te laten zien na de vetlaag is verdwenen. Richt de bovenste maag met 2-3 sets van crunches. Ga op de grond op je rug, met je knieën gebogen en je handen achter je hoofd voor steun. Gebruik je bovenste buikspieren om gewoon je schouderbladen van de vloer te tillen. Adem uit op de inspanning en laat jezelf langzaam. Herhaal de crunches 10 tot 15 keer per set als uw conditie het toelaat.

Voer 2-3 sets van clam-shell crunches voor een extra uitdaging en de bovenste buikspieren uit tegenover elkaar staande partijen richten. Doe een standaard crunch, maar in plaats van alleen het verhogen van uw schouderbladen, brengen ook je knieën naar je borst. Uitademen de inspanning en laat beide schouderbladen en benen terug naar de uitgangspositie. Doe 10 tot 15 herhalingen per set als uw conditie het toelaat.

Geef uw lichaam acht uur rust 's nachts om zich te herstellen en u voorzien van nieuwe energie.

Share This Post