Index / Gezondheid / How to Get Rid van Scalp Scabs

Share This Post

Gezondheid

How to Get Rid van Scalp Scabs

Hoofdhuid korsten kan worden veroorzaakt door een aantal problemen gezondheid. In sommige gevallen, deze het gevolg zijn van hoofdluis. In andere gevallen worden ze veroorzaakt door eczeem of andere huidaandoeningen. Deze voorwaarden moeten worden va

Advertisement

Hoofdhuid korsten kan worden veroorzaakt door een aantal problemen gezondheid. In sommige gevallen, deze het gevolg zijn van hoofdluis. In andere gevallen worden ze veroorzaakt door eczeem of andere huidaandoeningen. Deze voorwaarden moeten worden vastgesteld door een arts. Echter, de meeste hoofdhuid korsten zijn zelf-toegebracht en kunnen het resultaat van een obsessief-compulsieve stoornis. Terwijl een psychiater anxiolytica kan voorschrijven, zowel arts bezoeken en de geneesmiddelen, kan duur zijn.

Wat je nodig hebt

Tea tree olie shampoo

Tee tree olie conditioner

Pepermunt conditioner

Anti-bacteriële lotion

Cortisone anti-jeuk lotion

Was je haar met een tea tree olie shampoo. Masseer je hoofd als je te wassen. Dit zal helpen los te maken van de korsten en zorgen voor meer verkeer naar het hoofd. Laat de shampoo op je hoofd gedurende vijf minuten.

Conditie van je haar met tea tree olie conditioner. Masseer je hoofdhuid weer, en laat de conditioner gedurende 15 minuten.

Spoel het haar en een handdoek droog. Stijl en droog je haar zoals gewoonlijk.

Meng een druppel pepermunt conditioner, anti-bacteriële lotion en cortisone lotion. Wrijf het mengsel in de hoofdhuid korstjes. De anti-bacteriële lotion zal helpen genezen de korsten en het cortisone lotion zal de jeuk te stoppen. De pepermunt conditioner zal een tintelend gevoel, dat vergelijkbaar is met het gevoel dat je krijgt als je ophalen bij een korstje te creëren.

Hints

Gebruik de pepermunt conditioner wanneer je de drang om te halen op je hoofdhuid.

Vermijd het gebruik van warmte-instellingen hoog op uw föhn.

Share This Post