Index / Gezondheid / How to Get Rid van Rood op de Kant van de Neus

Share This Post

Gezondheid

How to Get Rid van Rood op de Kant van de Neus

Huid wordt rood wanneer het is geïrriteerd of verbrand. Zonnebrand, droge huid en acne alle huidirritatie veroorzaken. De huid rond de neus moeilijk te reinigen en dunner dan de huid in andere gebieden van het lichaam. Het is ook meer kans op verbran

Advertisement

Huid wordt rood wanneer het is geïrriteerd of verbrand. Zonnebrand, droge huid en acne alle huidirritatie veroorzaken. De huid rond de neus moeilijk te reinigen en dunner dan de huid in andere gebieden van het lichaam. Het is ook meer kans op verbranding door. De meeste huidproblemen kunnen thuis worden behandeld met over-the-counter producten. Gebruik foundation of cover-up te verbergen roodheid veroorzaakt door een droge huid of acne. Als de roodheid wordt veroorzaakt door een huiduitslag of zonnebrand, die make-up op het nog erger kunnen maken.

Wat je nodig hebt

Water

Facial zeep

Facial lotion

Aloë vera gel

hydrocortison crème

Stap 1

Bepaal wat de oorzaak is van de roodheid op de zijkant van je neus. De behandeling mag alleen plaatsvinden nadat het probleem bekend is. Kijk voor het schillen van de huid of huiduitslag.

Stap 2

Drink zes tot acht glazen water per dag om de huid gehydrateerd te houden. Eet gezonder voedsel, zoals fruit en groenten, het opbouwen van mineralen in de huid.

Stap 3

Je gezicht wassen met lauw water en een milde gezicht zeep. Warm water droogt de huid, die roodheid op de zijkant van je neus verhoogt. Volgens de Mayo Clinic, sterke zepen verwijderen van de olie uit de huid. Gebruik opwaartse bewegingen bij het wassen van je gezicht.

stap 4

Solliciteer gezicht lotion of crème met uw vingertoppen in een opwaartse, cirkelvormige beweging. Gebruik een crème met collageen en elastine om beschadigde huid te herstellen op de zijkant van je neus. De Mayo Clinic raadt het gebruik van sunblock, ook. De zon zorgt ervoor dat schade aan de huid en versnelt veroudering. Als het probleem is een uitslag, gelden hydrocortison crème om de jeuk te verlichten.

stap 5

Een zonnebrand, een dunne laag van aloë vera gel op de huid in plaats van lotion. Breng twee of drie keer per dag. De aloë vera kalmeert de zonnebrand. Zonnebrand moeten verdwijnen op hun eigen.

Hints

Houd de aloë vera gel in de koelkast te koud. De koude gel kalmeert de huid.

Indien de zonnebrand vertoont blazen, gezien een arts.

Share This Post