Index / Tuin / How to Get Rid van River Rats

Share This Post

Tuin

How to Get Rid van River Rats

Als je in de buurt van een lichaam van water leven, zoals een rivier of meer, in het zuiden van de Verenigde Staten, kunt u problemen met ongedierte invasie uw tuin te ervaren. Een van deze plaag is de nutria, ook wel "de rivier rat" door degene

Advertisement

Als je in de buurt van een lichaam van water leven, zoals een rivier of meer, in het zuiden van de Verenigde Staten, kunt u problemen met ongedierte invasie uw tuin te ervaren. Een van deze plaag is de nutria, ook wel "de rivier rat" door degenen die bekend zijn met hen. Nutria kreeg deze naam omdat ze zijn zeer groot ratten, met een gewicht van ongeveer 20 pond., Dat een groot deel van hun leven in het water. Deze wezens hebben grote tanden en moet niet direct worden benaderd. Als u wilt om zich te ontdoen van nutria krijgen, kan dit worden gedaan door het vangen van het dier.

Wat je nodig hebt

Zoet fruit of groenten

Voet aan de grond, Live of Conibear val

Stap 1

Stel uit een val in het gebied waar u hebt gezien nutria verschijnen. Een live val is de meest humane, aangezien het geen schadelijk dier eenmaal is opgenomen. Voet aan de grond vallen te vangen van het dier door het been en Conibear traps zijn ontworpen om een ​​dier zodra deze wordt vastgelegd doden.

Stap 2

Hak verschillende stukken fruit of groente, en plaats ze in de val. Dit lokt de nutria in de trap.If u wilt de nutria met het aas te doden, jas met een zinkfosfide gif.

Stap 3

Wacht tot de val leiden. Als u gebruik maakt van een Conibear val, zal dit de nutria doden. Neem contact op met uw lokale dierlijke controle-afdeling om uit te vinden waar te ontdoen van het dier.

stap 4

Laat de nutria in het wild, indien gewenst, als je gebruik maakt van een levend te houden. De beste gebieden zijn bebost met een nabijgelegen watermassa. Laat het dier ver genoeg van uw huis om ervoor te zorgen dat het niet terug te keren.

stap 5

Neem de nutria naar een lokale dierlijke controle center of dierenarts als u niet wilt vrijgeven. Zij kunnen de nutria euthanize voor u.

Share This Post