Index / Tuin / How to Get Rid van Paulownia Tomentosa

Share This Post

Tuin

How to Get Rid van Paulownia Tomentosa

Paulownia tomentosa, in de volksmond de prinses boom, koninklijke paulownia en keizerin boom, heeft een groeiwijze dat het een plaag voor veel tuinders maakt. De prinses boom zijn oorsprong in Azië en is winterhard in het Amerikaanse ministerie van L

AdvertisementPaulownia tomentosa, in de volksmond de prinses boom, koninklijke paulownia en keizerin boom, heeft een groeiwijze dat het een plaag voor veel tuinders maakt. De prinses boom zijn oorsprong in Azië en is winterhard in het Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 5 tot en met 8. De boom produceert pecan-vormige vruchten die op barsten vrijlating duizenden zaden. De zaden ontkiemen gemakkelijk bijna overal ze het land, met inbegrip van bermen en oevers. Handmatig verwijderen van prinses bomen werkt als het je lukt om alle wortels te vernietigen, maar een herbicide applicatie is de meest betrouwbare manier om de bomen te doden.

Wat je nodig hebt

 • Handmatige zaag of motorzaag

  vuistbijl

  handspuit

  Glyfosaat of triclopyr

  Niet-ionogene oppervlakteactieve

  Horticultural olie

Handmatig verwijderen Methods

Trek prinses boomzaailingen hand zodra je ze opmerkt. Bij het trekken, verwijdert u elk zaailing De volledige root-systeem om de fabriek te garanderen niet opnieuw ontkiemen. De verwijdering proces is gemakkelijker als de grond zacht na een regen.

Hak iedere jonge prinses boom aan de voet van de stam voor de boom begint de bloei en de productie van zaden. Gebruik een handmatige zaag of motorzaag voor de taak. Deze methode is slechts een tijdelijke oplossing, omdat elke boom zal blijven te ontkiemen. Het aanbrengen van een herbicide is noodzakelijk om elke boom permanent te verwijderen.

Wond de stam van elke prinses boom die te groot is om te verwijderen met de hand of omhakken. Gebruik een vuistbijl naar een circulaire cut rond de hele stam maken ongeveer 6 inch boven de grond. Het aanbrengen van een blad herbicide, zoals één die glyfosaat of triclopyr, kan nodig zijn om de boom te doden.

Herbicide Removal Methods

Spray elke prinses boom stam, takken en bladeren met een blad herbicide als u zich zorgen over schade aan andere planten in het gebied niet. Vul een handspuit met een 2 procent oplossing van glyfosaat of triclopyr en water, en voeg een 0,5 procent niet-ionische oppervlakte-actieve stof. Stel de handspuit om zijn grove spuitpatroon, en het gebruik van lage druk bij de toepassing van het herbicide. Glyfosaat doodt alle planten die het raakt, maar triclopyr alleen van invloed op breedbladige soorten het in contact komt.

Maak snijdt met een vuistbijl in kofferbak elke prinses boom om de 3 inch en ongeveer 6 inch van de grond. Breng een oplossing van 50 procent glyfosaat of triclopyr en water om elke snede onmiddellijk na verwonding een boom. Deze methode werkt goed voor grote bomen.

Coat boomstam elke boom met een oplossing van 25 procent en 75 procent triclopyr tuinbouw olie. Beginnen met het toepassen van het mengsel aan de basis van de romp elke boom, en werk je weg omhoog de stam tot een hoogte van 12 tot 15 inch. Nat elke stam grondig tot u afvoer naar de grond lijn. Deze methode werkt alleen als de grond niet bevroren is.

Hints

Wees voorzichtig bij het werken met elk type van herbicide. Inname of inhaleren herbicide kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen.

Share This Post