Index / Tuin / How to Get Rid van paddestoelen in het gazon

Share This Post

Tuin

How to Get Rid van paddestoelen in het gazon

Paddestoelen zijn niet zo grillig in uw voortuin als in sprookjes. Als je ziet paddestoelen in uw gazon, het is een teken dat een schimmel groeit onder de oppervlakte. De paddestoel is het reproductieve deel van de schimmel zichtbaar boven de grond.

Advertisement

Paddestoelen zijn niet zo grillig in uw voortuin als in sprookjes. Als je ziet paddestoelen in uw gazon, het is een teken dat een schimmel groeit onder de oppervlakte. De paddestoel is het reproductieve deel van de schimmel zichtbaar boven de grond. Het wegwerken van de champignons houdt uw huisdieren en kinderen veilig tijdens het maken van uw gazon er beter uitzien.

Fysiek verwijderen van de champignons is een eenvoudige manier om ze uit uw tuin te krijgen. Als u uw tuin goed kijkt, moet u de champignons gemakkelijk ter plaatse voordat ze uit de hand lopen. De paddestoelen verspreiding van de schimmel door middel van sporen die ofwel reizen door wind of water, die paddenstoel groei kan veroorzaken in andere gebieden van uw tuin. Als je de champignons te verwijderen voordat ze hun sporen vrij te geven, kunt u de verspreiding te beperken. Gooi de champignons trek je uit de grond, vooral als je kinderen of huisdieren.

In veel gevallen, schimmels onopgemerkt in de bodem, maar bepaalde voorwaarden leiden tot de champignons boven de grond groeien. Vocht is een belangrijke component in de groei van paddenstoelen. Dat is waarom je vaak zult merken paddestoelen na een regenachtige spreuk. U kunt geen controle over het weer, maar u kunt helpen uw gazon drogen sneller. Overwoekerd struiken en bomen te creëren dichte plekken schaduw die nat veel langer dan zonnige gebieden te blijven. De lage licht van de schaduwrijke gebieden maakt ook ideale groeiomstandigheden voor de paddestoelen. Dun uit uw filialen te openen van het gazon voor een betere droging.

Als uw gazon heeft drainage kwesties, zal het langer blijven nat en verhogen de kans op paddenstoel groei. Verdichte bodem langzaam leeglopen en drogen, omdat het water het vuil niet gemakkelijk kan doordringen. Beluchten van het gazon met een beluchting tool kan de verdichting die drainage en het drogen van invloed te corrigeren. Een ander grasveld probleem dat soms drainage van invloed is riet. Wanneer de laag van rottende gazon puin te dik wordt, het vertraagt ​​de opname van water en voedingsstoffen. Verticuteren uw gazon als de viltlaag dieper dan 3/4 inch krijgt.

Regen is niet de enige bron van vocht in het gazon. Irrigatie tijdens droge periodes geeft uw gazon het vocht die het nodig heeft, maar het kan ook ideaal champignonteelt voorwaarden te scheppen. Grasvelden groeien beter als je ze diep en minder vaak irrigeren. In plaats van het besproeien van uw gazon elke dag een beetje, laat de sprinkler run langer, zodat je niet meer hoeft te water gedurende een aantal dagen. Dit geeft het gazon meer tijd om uit te drogen in tussen dus het maakt niet vochtig blijven.

Organische stof onder de grond, zoals een koe of een begraven stuk hout, verloop met behulp van schimmels. Dezelfde schimmel die aan het werk is onder de oppervlakte het afbreken van de organische stof veroorzaakt ook de onaantrekkelijke paddestoelen boven de grond om te groeien. Het wegwerken van de bron kan ontdoen van de schimmels en de daaruit voortvloeiende champignons te krijgen. Verwijder de oude stomp of boomwortels. Een andere optie is om kunstmest toepassing in het gebied te versnellen de afbraak. Aanbrengen met een stikstof snelheid van 1/2 tot 3/4 pond per 1.000 vierkante voet.

Share This Post