Index / Huis / How to Get Rid van muffe geur Mijn Wasdroger

Share This Post

Huis

How to Get Rid van muffe geur Mijn Wasdroger

Wassen en drogen van kleding wordt verondersteld om ze schoon en ruiken fris te krijgen. Echter, als je kleren zijn coming out met een muffe geur, de geur kan afkomstig zijn van uw droger zijn. En, als uw droger ruikt muf, is het misschien van schimm

Advertisement

Wassen en drogen van kleding wordt verondersteld om ze schoon en ruiken fris te krijgen. Echter, als je kleren zijn coming out met een muffe geur, de geur kan afkomstig zijn van uw droger zijn. En, als uw droger ruikt muf, is het misschien van schimmel in gebieden zoals de openingen waar vocht kan ophopen. Om de geur effectief elimineren, moet u uw droger grondig te reinigen.

Wat je nodig hebt

 • Afwasmiddel

  Tandenborstel of nylon borstel

  schroevedraaier

  Vacuüm of stoffergereedschap

  Bleken

  Vod

  witte azijn

Maak de plukselval. Verwijderen en trek pluisjes. Was het in warm water en zeep (bijvoorbeeld twee of drie druppels afwasmiddel per liter water) met behulp van een oude tandenborstel of nylon borstel. Spoel, schudt het overtollige water en de lucht drogen voordat het schuiven van de val terug in uw droger.

Haal de stekker van de droger en laat het afkoelen voor enkele uren, indien nodig. Dan draai de ontluchtingsslang van de achterkant van uw droger met een schroevendraaier.

Verwijder eventuele pluizen je kunt bereiken met behulp van een stofzuiger wand bevestiging of lange stoffergereedschap. Als je naar de opening aan de buitenkant van het huis kan krijgen, het reinigen van de pluizen uit dat ook. Dit zal hopelijk ontstoppen uw slang, waar vocht kan opbouwen, waardoor de muffe geur.

Schroef de vent weer veilig en sluit uw droger.

Meng 1/4 kopje bleekwater met een liter water. Bevochtig een doek en veeg langs de binnenkant van uw droger, met inbegrip van de deur. Vergeet niet de afdichting en scharnier tussen de droger en deur. Laat het bleekmiddel oplossing te zitten voor 15 minuten.

Spoel het bleekmiddel af met een schone doek bevochtigd met water en zeep. Dan, spoel het opnieuw met een schone, vochtige doek. Laat de deur open tot de binnenkant droogt.

Herhaal de reiniging en spoelen uw droger als het nog ruikt muf. Alleen deze keer, gebruik maken van een deel witte azijn en een deel water oplossing in plaats van bleekwater.

Hints

Het kan zijn dat het drogen te veel kleren in één keer in uw droger. Probeer het verminderen van de grootte van uw lading om te zien of dat helpt.

De muffe geur kan worden uit de wasmachine in plaats van uw droger. Ruik je kleren voordat je ze in de droger en de geur van de wasmachine ook.

Share This Post