Index / Huis / How to Get Rid van kakkerlakken in een badkamer

Share This Post

Huis

How to Get Rid van kakkerlakken in een badkamer

Er zijn maar weinig insecten aan te trekken de enorme weerzin die kakkerlakken te doen, ook al zijn deze beetlelike griezelige beestjes bijten niet en zijn het meest waarschijnlijk te haasten uit het zicht wanneer gespot. People for the Ethical Treat

Advertisement

Er zijn maar weinig insecten aan te trekken de enorme weerzin die kakkerlakken te doen, ook al zijn deze beetlelike griezelige beestjes bijten niet en zijn het meest waarschijnlijk te haasten uit het zicht wanneer gespot. People for the Ethical Treatment of Animals dringt mededogen voor deze bewoners van kast hoeken en spouwmuren, maar als je de preuts soort bent, en u vindt kakkerlakken in uw badkamer, kunt u het probleem liever --um weg te gaan - permanent . Begin met de prikkels die zij daar in de eerste plaats, redenen toe voor hen liever ergens anders, ga naar degenen die een hint kan nemen.

Welke nationaliteit Is dat Roach?

De gemeenschappelijke namen van de kakkerlakken je het meest waarschijnlijk te vinden in uw huis weerspiegelen de wereldwijde bereik van deze oude insecten. Duitse kakkerlakken (Blattella germanica), die ongeveer 1/2 inch in lengte en gevleugelde, hebben de neiging om te leven in alle delen van uw huis, terwijl de veel grotere Amerikaanse (Periplaneta americana) en oosterse (Blatta orientalis) kakkerlakken - die donkere voorkeur, vochtige plaatsen - hebben meer kans om in de kelder of de badkamer. Om zeker te zijn van een kakkerlak - en niet een water bug - besmetting, op zoek naar de karakteristieke oranje kleuren op het exoskelet; oosterse kakkerlakken zijn donkerder dan de Amerikaanse of Duitse degenen.

afschrikken kakkerlakken

Kakkerlakken komen in de badkamer omdat ze worden aangetrokken door de vochtigheid, en blijven als ze van voedsel, ook. Het reinigen van de badkamer, het afdichten van gaten waardoor ze in te voeren en het verspreiden van niet-toxisch afschrikmiddelen kan alles wat je moet doen om ze te elimineren.

  • Veeg stilstaand water, in het bijzonder onder de gootsteen en achter het toilet. Voer de ventilator of het raam open om de ventilatie te bieden en te voorkomen dat condensvorming in deze plaatsen.

Reinig de vloeren, tellers, laden en planken in de ijdelheid om eventuele sporen van iets dat voedsel zou kunnen bieden aan kakkerlakken, vooral tandpasta te verwijderen.

Sluit de plinten, de vensterbanken, gaten in de vloer of de muren en de basis van de kasten met kalefateren.

Spread laurierblaadjes in de kast en lades om kakkerlakken af te weren. U kunt ook gebruik maken - van uw katten zullen genieten van deze - kattenkruid aan kakkerlakken af te weren.

Lethal Weapons

U kunt kopen effectief voorn vallen bij de bouwmarkt. Deze zijn meestal voorn-size voerstations met een langzaam werkend gif. een insecticide chemisch afgeleid van borax of door het combineren van boor en water - Als u wilt, kunt u ook boorzuur gebruiken. Het is één van de meest effectieve kakkerlak controles bekend zijn, mits je het goed gebruikt. De insecten moet innemen, en wanneer ze dat doen, ze sterven. Wetenschappers begrijpen niet precies hoe het werkt - het waarschijnlijk interfereert met de spijsvertering of neurologie van de insecten '.

Maak een Bait

Stap 1

Maak een pasta met behulp van boorzuur, meel, suiker, bakvet en een beetje water. Een nog eenvoudiger alternatief is om een ​​pasta van boorzuur en gecondenseerde melk maken.

Stap 2

Verspreid het aas rond de badkamer op keukenpapier. Zet aas stations in de hoeken van de ijdelheid kast en achter het toilet, maar houd ze buiten het bereik van kinderen en dieren.

Stap 3

Controleer de stations regelmatig en vervult de aas als het hard of overdreven nat wordt.

Dust Met Boorzuur

Afstoffen met boorzuur is een effectieve manier om het te gebruiken, maar je moet het goed te doen. te dun om te zien - - de stoflaag moet dun zijn of de insecten gewoon omheen loopt. Maak een dun laagje door te blazen het stof van uw hand of uit een kom boven een gebied waar je kakkerlakken wandelen hebt gezien. Wanneer ze terugkeren, zullen ze lopen door het poeder, en later, toen ze poetsen hun benen, ze zullen innemen en sterven.

Waarschuwing

Boorzuur is giftig, dus zet een stofmasker over uw mond tussen klappen.

Share This Post