Index / Huis / How to Get Rid van een vieze geur afkomstig van de Kitchen Sink

Share This Post

Huis

How to Get Rid van een vieze geur afkomstig van de Kitchen Sink

Niemand houdt van het hebben van een stinkende keuken. Heb je ooit een moment had toen je je hele keuken schoongemaakt, op zoek naar de geur te elimineren, alleen te vinden dat de geur afkomstig was van uw aanrecht drain? Het is een frustrerende gebe

Advertisement

Niemand houdt van het hebben van een stinkende keuken. Heb je ooit een moment had toen je je hele keuken schoongemaakt, op zoek naar de geur te elimineren, alleen te vinden dat de geur afkomstig was van uw aanrecht drain? Het is een frustrerende gebeurtenis, maar kan worden behandeld vrij gemakkelijk.

Wat je nodig hebt

  • Bakpoeder

    Citroensap, azijn of bleekwater

    Bijtend drain cleaner

Verwijder alle puin in de gootsteen. Voer de vuilophaal als je die hebt. Zo niet, handmatig verwijderen van het puin, als je het kunt bereiken. Het kan zijn dat de gootsteen val (de U-vormige buis onder de gootsteen) te verwijderen om duidelijk uit stoffen gevangen in de pijp.

Run warm water in de gootsteen. Dit zal bacteriƫn die kunnen leven in de afvoer te doden. Afhankelijk van de temperatuur van het water in uw huis, kan het nodig zijn om water te koken en giet het in de gootsteen om bacteriƫn te doden. Zorg ervoor dat u zich niet branden aan de metalen delen van de gootsteen; zullen ze de warmte vast te houden uit het water.

Gooi een theelepel zuiveringszout in de afvoer. Hervat, het hete water tijdens dit proces. Baking soda is nuttig voor het doden van geuren.

Giet azijn, bleekmiddel, of citroensap in de afvoer als baking soda en warm water niet de truc. Zorg ervoor dat u de ruimte te ventileren en draag oude kleren bij gebruik van bleekmiddel. Laat de reinigingsoplossing te zitten voor 15 minuten, dan draaien warm water opnieuw en controleer of de geur blijft.

Koop een zware bijtende drain schoner, zoals Drain-o of Bio-Clean's Bac-out als je nog geurproblemen. Deze of soortgelijke producten kunnen worden gekocht bij een supermarkt of thuis levering winkel. Volg de instructies zorgvuldig voor uw veiligheid.

Hints

Als de bovenstaande stappen niet werken, hebt u waarschijnlijk een ernstige sanitair probleem. Bel een professionele loodgieter voor hulp.

Share This Post