Index / Huis / How to Get Rid van een schimmel geur van een front load wasmachine

Share This Post

Huis

How to Get Rid van een schimmel geur van een front load wasmachine

Front-loading wasmachines zijn populair omdat hun ontwerp zorgt voor meer wasserij-holding capaciteit, beter droog vermogen en minder waterverbruik. Deze ringen hebben de neiging om duurder te zijn, echter, en sommige consumenten melden problemen met

AdvertisementFront-loading wasmachines zijn populair omdat hun ontwerp zorgt voor meer wasserij-holding capaciteit, beter droog vermogen en minder waterverbruik. Deze ringen hebben de neiging om duurder te zijn, echter, en sommige consumenten melden problemen met de deur afdichtingen en lekkage. Consumenten hebben ook gemeld schimmel en meeldauw problemen met deze eenheden. U kunt meeldauw problemen in uw front-loading wasmachine bedienen met een paar speciale tips.

Wat je nodig hebt

  • Bleken

    Bakpoeder

    Azijn

    Water

    schoon doek

Azijn en Bleach Method

Voer het "Clean Machine" cyclus. Sommige front-load wasmachine modellen hebben een "Clean Machine" cyclus die is ontworpen om uw wasmachine in tussen washloads te verminderen schimmel en meeldauw opbouw schoon te maken.

Voeg 1 kopje gedestilleerd witte azijn aan de belangrijkste wasmiddellaatje en zet de machine op warme wassen om de schimmel geur te elimineren.

Veeg de binnenkant van de wasmachine met een azijn oplossing van ½ kopje azijn tot 1 liter water. Gebruik deze oplossing voor de pakkingen, fittingen en deur schoon te maken. Laat de hele ring goed drogen.

Voeg 1 kopje bleekwater naar een lege cyclus als geuren blijven. Voeg de chloor aan het wasmiddelbakje en start het wasprogramma zonder toevoeging detergent.You moet alleen bleekmiddel-cyclus elke maand uitgevoerd als een maandelijks onderhoud procedure voor meeldauw uit te bouwen te houden.

Open de deur van de front-load wasmachine en laat het interieur te drogen.

Baking Soda Methode

Voeg 1 kopje zuiveringszout aan een gewone warm water cyclus in het midden van de cyclus niet doorslapen de belangrijkste afwasmiddelbakje. MrsCleanUSA raadt het gebruik van zuiveringszout beschimmelde geuren van uw front-load wasmachine te elimineren.

Veeg de binnenkant van de wasmachine met een schone handdoek om het overtollige water te verwijderen wanneer de cyclus is voltooid.

Laat de deur open gedurende 15 minuten aan de lucht uit de machine.

Azijn en bicarbonaat Method

Meng 1 deel zuiveringszout tot 2 delen azijn en voeg genoeg water om het mengsel tot 3 kopjes te maken.

Voeg het mengsel langzaam wanneer met de belangrijkste bakje en het vult de heetste temperatuurcyclus van water. Druk op de "pauze" knop om de machine te stoppen om de oplossing toe te voegen.

Open de deur van de wasmachine wanneer de cyclus voltooid en veeg de wasmachine het interieur droog met een handdoek.

Laat de deur van de wasmachine open om lucht te laten circuleren binnen van het.

Hints

Verwijder gewassen kleding uit de afwascompartiment onmiddellijk nadat u klaar bent met het wassen van een lading. Dit zal helpen om het vocht dat helpt schimmel en meeldauw te groeien verminderen.

Laat de deur open na het wassen. Zodat de lucht te laten circuleren door het inwendige van de machine zal helpen om het resterende vocht te drogen en kan in de machine schimmel-vrij. Daarnaast zal het helpen om uitdrogen rubberen afdichtingen en andere kwetsbare onderdelen.

Modellen die reinigen met stoom cycli zal ook doen een goede baan van het doden van schimmel en meeldauw.

WhirlpoolCustHelp waarschuwt dat het gebruik van meer dan de aanbevolen hoeveelheid bleekmiddel zal schade aan de machine na verloop van tijd veroorzaken.

Share This Post