Index / Tuin / How to Get Rid van een Pileated

Share This Post

Tuin

How to Get Rid van een Pileated

De pileated specht is een houtborende vogel die kunnen opgroeien tot 20 inch lang, bijna de grootte van een kraai. U kunt deze vogels te identificeren door de heldere rode kuif op de bovenkant van hun hoofd. Volwassen mannetjes hebben rode markeringe

AdvertisementDe pileated specht is een houtborende vogel die kunnen opgroeien tot 20 inch lang, bijna de grootte van een kraai. U kunt deze vogels te identificeren door de heldere rode kuif op de bovenkant van hun hoofd. Volwassen mannetjes hebben rode markeringen langs beide kanten van hun krachtige snavels, die een vreselijke racket kan maken wanneer men deze vogels weg is hameren op de zijkant van uw huis of een nabijgelegen boom. Als het lijkt een pileated specht probeert zijn weg te boren in uw huis, is het waarschijnlijk omdat hij een poging om een ​​partner aan te trekken met zijn "drummen." Volg deze humane stappen om de specht aan te moedigen om elders op zoek naar liefde.

Wat je nodig hebt

  • Aluminium taart pannen Twine Shiny mylar strips slang Cap Garden pistool of ander lawaai maker

Hang aluminium taart pannen en strips van glanzende mylar met een touwtje rond het gebied van de specht is schadelijk. De beweging en de schittering van de materiële ergert een pileated specht en kan hij ergens anders heen gaan.

Reparatie specht schade aan uw huis, zodra je het merkt. Dit zal de vogels af te schrikken en ze kunnen geven.

Vuur een cap pistool of bang potten en pannen in de buurt van de specht wanneer hij rond komt.

Controleer uw huis voor insectenplaag. Woodpecker boren is soms een zoektocht naar voedsel, zoals timmerman bijen en hun larven, die soms onder houten gevelbekleding of achter luiken worden gelegd. Te ontdoen van de voedselvoorziening en u kunt zich te ontdoen van de specht.

Vuur een explosie van water uit de tuinslang. Nadat ze een paar keer op deze manier te raken, moet de specht opgeven.

Hints

Fake plastic uilen en andere phony roofvogels niet spechten bang te maken.

Pileated spechten zijn een beschermde diersoort, dus explosieven naar hen met een shotgun, vangen, doden of anderszins verminken de vogels zijn geen juridische mogelijkheden. Chemische afschrikmiddelen niet effectief kunnen zijn, zijn potentieel gevaarlijk wenselijk vogels en dieren en dodelijk voor kinderen kunnen zijn.

Share This Post