Index / Fashion, Style & Personal Care / How to Get Rid van Bumpy nekvel

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

How to Get Rid van Bumpy nekvel

Hobbels op je nek voor een verscheidenheid van redenen. Bijvoorbeeld, na een goede scheerbeurt of een aanval van een insect, lelijke vlekken vertonen vaak in het zicht. Echter, voordat u de hobbels te behandelen, erachter te komen waarom ze bestaan ​

AdvertisementHobbels op je nek voor een verscheidenheid van redenen. Bijvoorbeeld, na een goede scheerbeurt of een aanval van een insect, lelijke vlekken vertonen vaak in het zicht. Echter, voordat u de hobbels te behandelen, erachter te komen waarom ze bestaan ​​en wat voor soort probleem, indien aanwezig, kunnen ze aangeven.

Wat je nodig hebt

vergrotende spiegel

goede lichtbron

Kijk naar waar de hobbels liggen op je nek. Als ze zitten aan de voorkant van je nek, dit gebeurt vaak na een goede scheerbeurt. Overschakelen naar een minder strenge merk van scheerschuim te zien of dat de hobbels stopt op je nek.

het deel van je nek dat de hobbels met water en zeep en bevat voor een week grondig te reinigen. Kijk of de hobbels beginnen te verminderen. Als de hobbels verdwijnen, kon een insectenbeet zijn schuld.

Probeer een ander soort body wash bedoeld voor degenen die een milde reinigingsmiddel nodig heeft, zoals ivoor. Met deze nieuwe body wash voor een paar dagen en kijk of je een verandering in de toestand te ervaren. Als uw keuze van zeep een verschil maakt, blijven de nieuwe item te kopen.

Besteed minder tijd in de buitenlucht. Als je naar buiten, de bescherming van uw nek tegen de zon met een kraag of sjaal en lotion die UV (ultraviolet) bescherming bevat. Vermijd het strand uitstapjes totdat je achterhalen van de oorzaak van je nek hobbels.

Houd uw nek schoon. Vergeet niet dat puin, olieachtige vloeistoffen of andere onreine stoffen kunnen hobbels te maken op je nek. Draag shirts die je nek te beschermen tegen schadelijke elementen totdat je conditie beter wordt.

Hints

Als je nek niet beter wordt, contact op met een dermatoloog. De arts zal u een vergoeding, maar zodra je nek beter is, zal het elke cent die je betaald aan de hobbels te wissen waard.

Realiseer je dat je nek hobbels kan hebben op de achterkant van je nek als gevolg van een recente kapsel. Als de kapper gebruikt alcohol of een soort van product op je nek om ziektekiemen te doden, kunt u een allergische reactie op het product hebben gehad.

Share This Post