Index / Tuin / How to Get Rid van Bugs in een kruidentuin

Share This Post

Tuin

How to Get Rid van Bugs in een kruidentuin

Kruiden behoren tot de sterkste van alle tuinplanten en vaak resistent tegen schadelijke insecten. In feite zijn veel kruiden hebben-insect afstotende eigenschappen. Maar bestand betekent niet immuun - uw kruidentuin kon nog steeds onder vuur komen u

AdvertisementKruiden behoren tot de sterkste van alle tuinplanten en vaak resistent tegen schadelijke insecten. In feite zijn veel kruiden hebben-insect afstotende eigenschappen. Maar bestand betekent niet immuun - uw kruidentuin kon nog steeds onder vuur komen uit een verscheidenheid van bugs. Aangezien veel kruiden zijn bedoeld voor gebruik in de keuken, is het best om natuurlijke en organische producten te gebruiken om insecten te controleren, en om alleen de vernietigende insecten te richten, waardoor de gunstige bugs ongedeerd. Door het gebruik van een aantal eenvoudige technieken voor ongediertebestrijding in uw kruidentuin, kunt u de kans dat uw oregano, salie en andere kruiden gezonde, geurige, en bug-vrij zal toenemen.

Wat je nodig hebt

 • 1 eetlepel koolzaadolie

  Vloeibaar afwasmiddel

  Spray mister of tuinsproeier

  Gewaxt karton gesneden in 2-inch pleinen

  Milky spore korrels, verkrijgbaar bij de tuin aanbod winkels

  Bacillus thuringiensis behandeling

  Gele vangplaten

  Hand-held vacuüm

  Diatomeeënaarde

  1/4 pond van sterke, verse knoflook

  kaasdoek

Dood spint en bladluizen door sproeien met een oplossing van insecticide zeep gemaakt door het mengen van een eetlepel koolzaadolie en een paar druppels afwasmiddel met een kwart van het water. Spint wordt bewezen door hun grijs, piekerig webs aan de onderzijde van de bladeren en bladluizen zijn klein, traanvormige bugs die achter een kleverige substantie op uw kruiden. Zorg ervoor dat u de gehele installatie spuiten, met inbegrip van de onderzijde van de bladeren. Uw oregano, marjolein en munt kunnen gevoelig zijn voor mijten en bladluizen zijn.

Maak een "kraag" out of gewaxt karton om kooluil, waarin jonge spruiten van broccoli, boerenkool en spruitjes doden te verijdelen. Snij een X in het midden van een 2-inch kwadraat van karton en schuift deze over de planten en op de grond te voorkomen motten van eieren leggen aan de basis van de plant. Als u motten hebben gezien fladderen rond uw tuin in de afgelopen jaren, doe dit zo spoedig spruiten ontstaan.

Verspreid millky spore korrels op de bodem rond de basis van planten in uw kruidentuin aan de larven die zal veranderen in de Japanse kevers te doden. Volgens de Wilson Brothers Nursery website, deze natuurlijke behandeling zit slapende in de bodem voor de komende jaren, in afwachting van larven te infecteren. Een eenmalige behandeling moet voldoende zijn, en zal nuttige insecten vertrekken ongedeerd.

Voor hornworm - waaraan dille soms gevoelig - gebruik Bacillus thuringiensis, een natuurlijke bacteriële insecticide.

Opzetten van gele vangplaten rond uw kruidentuin te vangen bladluizen en witte vlieg, die worden aangegeven met witte wolken van bugs te nemen, toen de kruiden worden verstoord.

Gebruik een kleine, hand-held stofzuiger te vangen en te doden wittevlieg. Na stofzuigen witte vliegen in de vroege ochtend, plaats de vacuümzak in de diepvriezer 24 uur om het ongedierte te doden. Volgens de Universiteit van Missouri Cooperative Extension website, deze techniek is het meest effectief wanneer een besmetting is net begonnen, voordat volwassenen veel eieren hebben gelegd.

Strooi diatomeeënaarde over je kruiden en rond de randen van de tuin als u geplaagd door naaktslakken of slakken willen knabbelen op uw planten, in het bijzonder salie. De deeltjes van de diatomeeën zijn minuscuul, maar scherp, en zal de exoskeletten van slakken doorboren zonder een bedreiging voor nuttige insecten, mensen en huisdieren.

Afstoten mieren en mol krekels in uw kruidentuin met behulp van een spuitbus knoflook gemaakt door het mengen van 1/4 pond knoflook met een kwart van het water en een eetlepel vloeibaar afwasmiddel. Laat zitten voor 10 minuten, dan stam door kaasdoek. Meng een deel knoflook oplossing van 10 delen extra water en spray.

Hints

Het planten goudsbloemen of Oost-Indische kers in de kruidentuin zorgt voor een goede natuurlijke verdedigingslinie tegen insectenplagen; ze kunnen helpen om wittevlieg, hornworm en squash bugs te ontmoedigen.

Plant duizendblad in uw kruidentuin om lieveheersbeestjes, die zal feest op bladluizen, mijten, en witte vlieg te trekken.

Share This Post