Index / Gezondheid / How to Get Rid of Water Blaren

Share This Post

Gezondheid

How to Get Rid of Water Blaren

Water blaren zakken onder de bovenste laag van de huid gevuld met plasma, de duidelijke bloedcomponent. Wrijving, brandwonden (met inbegrip van zonnebrand) en overmatige blootstelling aan hitte of koude ze meestal veroorzaken. Blootstelling aan bepaa

AdvertisementWater blaren zakken onder de bovenste laag van de huid gevuld met plasma, de duidelijke bloedcomponent. Wrijving, brandwonden (met inbegrip van zonnebrand) en overmatige blootstelling aan hitte of koude ze meestal veroorzaken. Blootstelling aan bepaalde bijtende chemicaliën kunnen ze ook leiden. De problemen met blaren zijn dat ze pijn doen en kunnen, als ze niet goed behandeld, worden besmet. De beste behandeling voor blaren is het voorkomen van hen, maar als je eenmaal een blaar, zorg voor het en je zal meteen beter voelen.

Wat je nodig hebt

antibacteriële zeep

Aloe vera

Ijs

Gaasjes of maïs pads

Antibiotica crème of zalf

Vul een bad of schone wastafel met warm water. Maak het niet te warm of koud te maken. Verlaag het lichaamsdeel met de blister in het water. Voeg wat antibacteriële zeep en draai hem rond het water. Geniet gedurende 15 minuten. Spoel en laat aan de lucht drogen. Breng een dun laagje van aloe naar het gebied.

Leg ijs op een verbrande gebied van uw lichaam zodra het gebeurt. Ijs veroorzaakt de kleine bloedvaten samentrekken en remt de bloedtoevoer naar het gebied waar het ijs wordt gehouden. Dit op zijn beurt kan helpen verminderen zwelling en pijn.

Cover gebieden die blaren met een gaasje of gebruik maken van maïs pads als de blaar op de voet of tenen. Plaats de kleverige deel over de blister. Je wilt niet dat geen extra wrijving op de blister, zodat bedekken wanneer het in contact komt met kleding of iets anders dat zou kunnen wrijven zal komen.

Gebruik antibiotica crème zoals Bacitracin of Neosporin. pop nooit een blaar of stick een pin in het. Dit kan toevoegen aan de kans op het krijgen van besmet.

Voorkom dat blaren door het gebruik van gezond verstand voorzorgsmaatregelen. Gebruik ovenwanten bij het verplaatsen van items in of uit de oven of uit de kachel. Gebruik een sunblock met een SPF van 15 en opnieuw toe te passen dat elk uur als je buiten bent.

Heb je schoenen gemonteerd als je het kopen van nieuwe schoenen. Slecht passende schoenen kan wrijving die veroorzaakt blaren veroorzaken. Sokken of kousen met schoenen, zodat uw voet is niet in direct contact met de schoen.

Hebben onderkleding die niet onder de borst of rond de top van de dijen te strak. Niet alleen is dit ongemakkelijk, maar ze zijn zeer onaangenaam plaatse blaren.

Hints

Houd een buis van aloë in de koelkast voor brandwonden. De koelte zal een deel van de pijn te verlichten.

Als een blaar langer duurt dan een paar dagen of lijkt te zijn steeds groter of bloedingen, direct een arts.

Share This Post