Index / Careers & Work / How to Get Pharmacy Tech Certified

Share This Post

Careers & Work

How to Get Pharmacy Tech Certified

Volgens het Bureau of Labor Statistics, apothekersassistenten gehouden 326.300 jobs in 2008. Het meeste werk in de detailhandel instellingen, terwijl een kleiner percentage in dienst zijn bij ziekenhuizen. De BLS meldt een toename in de farmacie bane

AdvertisementVolgens het Bureau of Labor Statistics, apothekersassistenten gehouden 326.300 jobs in 2008. Het meeste werk in de detailhandel instellingen, terwijl een kleiner percentage in dienst zijn bij ziekenhuizen. De BLS meldt een toename in de farmacie banen technicus en verwacht dat de stijging voort te zetten in een hoger-dan-gemiddelde. De BLS verwacht ook apotheek technici om uitgebreid rollen te ervaren in de farmacie operaties en O * Net Online merkt op dat de positie vereist meestal een tot twee jaar ervaring en geavanceerde training of opleiding. Certificering erkent de kennis van de apotheek technicus en bevestigt voor werkgevers dat u voldoet aan de normen van de certificerende organisatie.

Wat je nodig hebt

notebooks

studieboeken

pennen

Het verwerven van een middelbare school diploma, of een algemeen gelijkwaardigheid diploma, die nodig is voor de inschrijving in de meeste farmaceutisch technicus opleidingen, door het certificeren organisaties en voor inschrijving bij de meeste state apotheek planken.

Zoek een farmaceutisch technicus training of opleiding. Programma's zijn verkrijgbaar bij de gemeenschap of de technische scholen, ziekenhuizen, in het leger en andere organisaties. Het programma duurt zes maanden tot twee jaar en leidt tot een diploma, een certificaat of een associate degree. Controleer accreditatie van het programma alvorens een beslissing.

Schrijf u in voor een apotheek technicus programma. Cursussen behandelen farmaceutisch recht, technieken, terminologie en berekeningen. U bent verplicht om een ​​stage te voltooien. Sommige programma's helpen studenten voor te bereiden op de nationale farmaceutisch technicus examen.

Van toepassing op de certificatie-examen af ​​te leggen. Nationale organisaties van het examen door het hele land. Na het passeren van het examen, is certificering toegekend en de titel van Certified Pharmacy Technician (cpht) toegekend. Controleer of de certificerende organisatie is geaccrediteerd.

Hints

Vraag het aan de aanbieder van opleidingen of potentiële werkgevers over aanvaardbare certificerende organisaties en nationale examens.

Certificerende organisaties kan verlangen dat u passeert een antecedentenonderzoek blijkt er geen misdrijf of drugsgerelateerde overtuigingen.

Share This Post