Index / tech / How to Get Out van Draft-modus in Word 2007

Share This Post

tech

How to Get Out van Draft-modus in Word 2007

Draft-modus in Microsoft Word 2007 is een weergave optie die enkel de tekst met weinig tot geen opmaak toont. In eerdere versies van Word werd deze "Normal" mode genoemd en werd aangemoedigd, want het hielp oude computers sneller worden uitgevoe

AdvertisementDraft-modus in Microsoft Word 2007 is een weergave optie die enkel de tekst met weinig tot geen opmaak toont. In eerdere versies van Word werd deze "Normal" mode genoemd en werd aangemoedigd, want het hielp oude computers sneller worden uitgevoerd. Nu het verwerken van dat woord gemakkelijker voor de meeste moderne computers te hanteren, wordt diepgang minder vaak gebruikt. Het is eenvoudig om in en uit de diepgang te krijgen in elke vorm van Microsoft Word-document.

Open een document in Microsoft Word 2007. Op bovenste menu van het scherm, selecteert u "View." U vindt er een drop-down lijst te zien, en de top vijf opties zijn verschillende weergaveopties. Op dit moment, "Concept" zal een vinkje aan de linkerkant te hebben.

Kies "Pagina-indeling" in het drop-down menu View. Dit is de optie die de randen van de pagina, alsook een volledige opmaak laat zien.

Probeer andere weergave-opties in het menu "View" naar degene die het beste past bij uw schrijven en redigeren van behoeften. Web toont het document alsof het een webpagina. Outline heeft meerdere bullet formaten ingebouwd om ervoor schetst snel en eenvoudig.

Share This Post