Index / Huis / How to Get Out Geur van een huurwoning

Share This Post

Huis

How to Get Out Geur van een huurwoning

Of u nu een huurder of een huurder bent, kan een onaangename geur een potentiële spanning op het huurcontract. Het zou een prachtig huis met een redelijke prijs, maar als het ruikt te slecht om te leven kan een groot probleem te maken. Het verwijdere

Advertisement

Of u nu een huurder of een huurder bent, kan een onaangename geur een potentiële spanning op het huurcontract. Het zou een prachtig huis met een redelijke prijs, maar als het ruikt te slecht om te leven kan een groot probleem te maken. Het verwijderen van deze geuren is absoluut noodzakelijk voor de verhuurder om zijn huurders te houden en voor de huurders waarvan de kwaliteit van het leven in het gedrang komt door een slechte geur. Met enige moeite en doorzettingsvermogen, kan de luchtkwaliteit in deze huurwoning weer worden hersteld.

Wat je nodig hebt

 • Masker

  handschoenen

  Veiligheidsbril

  Tapijt schoonmaker

  Bakpoeder

  Afwasmiddel

  witte azijn

  schoon doek

  Verse koffiedik

  Emmer warm water

Doorzoek het huis om voor de hand liggende bron van de geur, zoals afval, huisdier ongevallen of schimmel te lokaliseren en meteen de neiging om het. Verwijder alles van het huis dat wordt veroorzaakt door de stank. Als schimmel is het probleem, draag beschermende kleding, zoals een masker, handschoenen en een veiligheidsbril. Kijk in het telefoonboek onder schimmel verwijderen indien de mal is wijdverspreid of u vermoedt dat het kan zwarte schimmel zijn.

Lucht het huis uit door de openstelling van de ramen en deuren naar een toevoer van verse lucht door het huis te creëren. Dit zal helpen om de geuren uit te dwingen. Laat het huis uit te lucht voor minstens een volledige dag.

Reinig de tapijten als geuren hebben de neiging om vast komen te zitten in de vezels. Huur een tapijtreiniger van uw lokale supermarkt of thuis verbetering winkel en volg de instructies van de fabrikant zorgvuldig voor gebruik. Strooi baking soda op het tapijt als het eenmaal schoon is om te helpen vocht en aanhoudende geuren. Opzuigen de baking soda na het tapijt volledig droog is. Als de geur aanhoudt, moet het tapijt worden vervangen.

Voeg een vet cutting afwasmiddel een emmer warm water om het schuimende maken. Voeg een kopje witte azijn en meng het goed stand. Dompel een schone doek in de oplossing en veeg de muren. Dit zal helpen om alle resterende sigarettenrook of vet die kunnen bijdragen aan een slechte geur in het huis te verwijderen.

Plaats kommen van vers gemalen koffie, witte azijn of bakpoeder door het hele huis te helpen vernietigen geuren. Laat de kommen op zijn plaats 's nachts en gooi ze in de ochtend.

Hints

Als de geur blijft bestaan ​​en kan niet worden verwijderd, contact opnemen met een huis schoonmaken professional voor een second opinion van waar de geur is en hoe om het te verwijderen. Als de geur afkomstig is van subflooring of ergens anders, dat is niet gemakkelijk te bereiken, kunt u ook contact moeten opnemen met een professionele aannemer om te zien wat er nodig is om het te repareren.

Share This Post