Index / Relaties & Family / How to Get Ouders laten gaan naar een Sleepover

Share This Post

Relaties & Family

How to Get Ouders laten gaan naar een Sleepover

Het gaan naar een sleepover partij kan een groot probleem voor ouders. Vooral de eerste paar keer rond. Met de kans op drinken en zelfs seks, ouders hebben veel te wegen als het gaat om te zeggen "ja." Maar gaat naar een logeerpartij is onderdee

Advertisement

Het gaan naar een sleepover partij kan een groot probleem voor ouders. Vooral de eerste paar keer rond. Met de kans op drinken en zelfs seks, ouders hebben veel te wegen als het gaat om te zeggen "ja." Maar gaat naar een logeerpartij is onderdeel van de kindertijd ervaring. Hier volgen enkele tips over hoe u kunt uw ouders om u te laten gaan naar een sleepover.

Hen te informeren waar de sleepover zal worden voorkomen. Voor ouders, draait het allemaal om informatie. Hoe meer ze hebben, hoe comfortabeler ze met zodat u kunt gaan voelen. Begin door hen te vertellen wiens huis u wilt Sleepover bij.

Vertel ze wie en hoeveel mensen er zullen zijn, of het nu een groot feest of gewoon een paar vrienden. Vertel hen als het gaat om jongens en meisjes of gewoon een geslacht zijn.

Houd ze op de hoogte van wat je gaat doen bij de sleepover. Bijvoorbeeld, misschien je gaat naar een dans, en dan terug naar een vriend om een ​​film te kijken en dan zul je daar te crashen. Het hebben van een game plan zullen hun gedachten dat je niet zal krijgen in ellende te verlichten.

Moedig hen aan om de ouders te bellen bij het huis waar u wilt overnachten. Geef ze de contactgegevens en laat hen te bellen. Op deze manier kunnen ze een gesprek te hebben en vragen te stellen aan de mensen die zullen worden chaperoning.

Bieden voor hen om rond te hangen voor een half uur of zo wanneer ze zet je af. Als ze nog steeds een beetje ongemakkelijk, vertel hen dat ze kunnen je af en dan ontmoeten de mensen in wiens huis ben je op. Hoewel het een beetje last om ze ongeveer 30 minuten aan het begin van de nacht is beter dan niet kunnen helemaal gaan.

Geef ze een taak te doen voor de sleepover. Bijvoorbeeld, als dit een surprise party, vertel hen dat je moet cupcakes te maken. Ze zullen zo bezorgd over de cupcakes zijn, zullen ze niet eens beseffen dat de sleepover is iets dat je vragen over.

Bewijs voor hen dat u verantwoordelijk bent. Als ze in eerste instantie zeggen "nee" te aanvaarden dat antwoord zonder een gevecht (je niet wilt ze irriteren). Vraag dan om u te laten bewijzen aan hen dat u verantwoordelijk, voorafgaand aan de partij zijn. Het krijgen in een onderhandeling leidt vaak tot iets dat beide partijen willen.

Share This Post