Index / Persoonlijke financiën / How to Get onmiddellijke Debt Relief

Share This Post

Persoonlijke financiën

How to Get onmiddellijke Debt Relief

Uw schuld kan komen op je snel of het kan hebben opgebouwd in de tijd. Maar als je wilt onmiddellijke schuldverlichting, kan het sneller dan je zou denken gebeuren. Je moet het verlangen om te krijgen het snel gedaan te hebben. Maak een lijst van de

Advertisement

Uw schuld kan komen op je snel of het kan hebben opgebouwd in de tijd. Maar als je wilt onmiddellijke schuldverlichting, kan het sneller dan je zou denken gebeuren. Je moet het verlangen om te krijgen het snel gedaan te hebben.

Maak een lijst van de schuld die je hebt. U wilt dat dit worden uitgebreid, zodat je een kopie van uw krediet rapporten en erachter te komen wat de schuld is op uw record. Deze lijst zal worden gebruikt, zodat u weet hoeveel schuld u hulp nodig hebt voor onmiddellijk en aan wie je geld schuldig.

Seek consument begeleiding hulp. Non-profit en for-profit consumentenkrediet begeleidingsdiensten bestaan ​​om u te helpen onmiddellijke hulp te verwerven om uw schuld. Je ontmoet met een hulpverlener en breng een lijst van uw schulden en uw rekeningnummers, en de counselor onderhandelt lagere betalingen die je daadwerkelijk kunt veroorloven. Dit is directe hulp aan uw schuld. U ontvangt maandelijks of wekelijks betalingen te besteden aan uw begeleidingsdienst, die dan zal uw geld te sturen naar uw schuldeisers.

Hier krijg je een tweede hypotheek op uw huis. Tweede hypotheken u direct verlichten uw schuld. Uw credit cards en andere schulden worden onmiddellijk verwijderd, maar je moet wel een lage maandelijkse betaling op uw tweede hypotheek te betalen. De tweede hypotheek is bevestigd op het ongebruikte deel van de geschatte waarde van uw huis.

Cash in een deel van uw pensioen-account. Kijk naar de rente die u verdient op uw pensioen-account en dat vergelijken met de rente die u betaalt op uw schuld. Als u meer betaalt aan rente op uw schuld dan u verdient op uw pensioen-account, is het misschien verstandig om contant geld in een deel van uw pensioen account. U zal worden onderworpen aan vermogenswinstbelasting op uw pensioen-account, echter.

Krijg een voorschot op het werk. Als je een baas die is sympathiek om de schuld, kan je gewoon winnen uw zaak om een ​​voorschot van het werk te krijgen. Houd er echter rekening mee, dat geld dat je niet later zal krijgen zal zijn. Maar u zult uw schuld afgelost.

Share This Post