Index / Careers & Work / How to Get Off Time van het werk met depressie

Share This Post

Careers & Work

How to Get Off Time van het werk met depressie

Depressie is een psychiatrische ziekte die zich manifesteert met een lichamelijke en psychische klachten. Het is een beheersbare aandoening en veel mensen met een depressie zijn in staat om full-time banen te werken. Er zijn situaties waarin een goed

Advertisement

Depressie is een psychiatrische ziekte die zich manifesteert met een lichamelijke en psychische klachten. Het is een beheersbare aandoening en veel mensen met een depressie zijn in staat om full-time banen te werken. Er zijn situaties waarin een goede zelfzorg praktijken vereisen die dagen uit als gevolg van klachten of voor herstel. De meeste werkgevers vinden dit acceptabel, maar als afwezigheden overdreven worden en overschrijden beleid van de onderneming, is een bezoek aan een arts voorgesteld voor een medicijn aanpassing om de werkgelegenheid te behouden.

Wat je nodig hebt

Kopie van klinische depressie diagnose

Doctor's nota met vermelding van de duur van de tijd die nodig is van het werk

Ga naar uw medische provider en vraag om een ​​kopie van uw formele diagnose van klinische depressie. Informeer de kantoor dat je het nodig hebt voor beroepsdoeleinden en zij zullen u de verificatie dat de meeste werkgevers nodig hebben krijgen.

Een afspraak met uw arts en hen te informeren over uw verzoek om tijd te nemen af ​​als gevolg van depressie. Wees specifiek over hoeveel tijd je nodig hebt om op te stijgen en de symptomen die u ondervindt. Voldoen als ze willen de status van uw gezondheid te controleren door het uitvoeren van testen. De meeste artsen zullen u met een medische aantekening zoals gevraagd.

Het opzetten van een vergadering met uw leidinggevende of HR-afdeling om uw medische toestand te bespreken. Geef ze met een kopie van uw officiële diagnose voor uw dossier, laat ze dan uw huidige artsen er rekening mee. Met dit niveau van documentatie, zijn ze waarschijnlijk op uw verzoek om vrije dagen toe te kennen, zoals blijkt uit de nota van de arts

Hints

Overweeg werken in een gebied dat begrijpt psychische aandoening en is meer waarschijnlijk flexibeler over het nemen van vrije dagen te zijn. Enkele voorbeelden zijn het maatschappelijk werk, onderwijs en gezondheidszorg.

Denk goed na voordat verspreiden van uw gezondheidstoestand voor werkgevers. Hoewel de wet verbiedt discriminatie op grond van ziekte alleen, kunnen ze meer letten op je gedrag te worden en gebruik elke kleine overtreding tot beëindiging te rechtvaardigen.

Te veel tijd genomen voor ziekteverlof zal waarschijnlijk niet goed worden gezien door de toezichthouders. Alleen de tijd uit te trekken indien nodig.

Share This Post