Index / Huis / How to Get Hair Dye Off van een muur

Share This Post

Huis

How to Get Hair Dye Off van een muur

Hoewel doe-het-zelf haarkleur is een geweldige manier om wat geld te besparen, kan het zeer rommelig. Haarkleurmiddelen vlekken moeten vaak worden behandeld met diverse reinigingsmiddelen, voordat ze volledig kunnen worden verwijderd. Gelukkig zijn v

AdvertisementHoewel doe-het-zelf haarkleur is een geweldige manier om wat geld te besparen, kan het zeer rommelig. Haarkleurmiddelen vlekken moeten vaak worden behandeld met diverse reinigingsmiddelen, voordat ze volledig kunnen worden verwijderd. Gelukkig zijn vele oplossingen voor haarkleurmiddelen vlekken gewone huishoudelijke artikelen. Als u de vlek onmiddellijk te behandelen, je bent veel meer kans om succesvol te zijn in het volledig verwijderen van de vlek zonder opnieuw schilderen.

Wat je nodig hebt

  • oude handdoek

    Vaatwasmiddel

    3 procent waterstofperoxide

    Verf

Dep ze direct de kleurstof voor de behandeling ervan. Als je wacht tot de vlek droog is, sijpelt dieper in de verflagen, waardoor het moeilijker te verwijderen. Proberen om de kleurstof afspoelen met water is waarschijnlijk om het te verspreiden. Met behulp van een oude handdoek te wissen is het beste, want het is veel meer absorberend dan papieren handdoek.

Meng 1/4 eetl. van afwasmiddel in een kopje lauw water. Gebruik een spons en zachtjes schrobben de vlek. Als de haarverf spetterde veel, proberen vast te houden aan een klein gedeelte op een moment. Wrijven de spons heen en weer over een groot gebied, de vlek te verspreiden.

Behandel de overblijvende vlekken met een 3 procent waterstofperoxide gedrenkt watje. Dep de vlek met de katoenen bal en laat het gebied te proberen voor 24 uur. Dit proces kan dagelijks worden herhaald voor twee of drie dagen. Na twee of drie dagen het peroxide kan beginnen om nadelige effecten op de muur, zodat u wilt misschien een alternatief te proberen.

Schilder over de vlek. Als u in een appartementencomplex woont, moet het onderhoud u met verf gratis. Als u nog steeds een sterke behandelingen te proberen op uw muren, zal het beginnen om weg te schil de verf en je zal moeten om te schilderen, ongeacht.

Hints

Natuurlijk, het vermijden van vlekken is veel gemakkelijker dan te moeten haarkleurmiddelen vlekken te verwijderen van uw muren. Bereid de oppervlakte door het leggen van handdoeken op het oppervlak waar de kom van haarverf is. De beste manier om te voorkomen dat verf op de muren is een goedkope douche liner te gebruiken op de muren in het gebied waar u van plan bent om je haar te kleuren. De douche liner kan eenvoudig worden afgespoeld en hergebruikt de volgende keer dat je je haar te kleuren. Om te voorkomen dat vlekken van uw kleding, schoenen dragen dat je het niet erg verpest of vasthouden aan sokken; Draag een oud t-shirt of draag een grote vuilniszak met gat gesneden in het voor je armen en hoofd.

Share This Post