Index / Fashion, Style & Personal Care / How to Get Grease Uit Timberland Boots

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

How to Get Grease Uit Timberland Boots

Timberland laarzen zijn een merknaam wandelen of werken boot en zijn meestal gemaakt van leer of suède. Indien behandeld met een waterdichte coating, kunnen ze nog vele jaren. Echter, er zijn momenten waarop, zij het van werk of een familie barbecue,

AdvertisementTimberland laarzen zijn een merknaam wandelen of werken boot en zijn meestal gemaakt van leer of suède. Indien behandeld met een waterdichte coating, kunnen ze nog vele jaren. Echter, er zijn momenten waarop, zij het van werk of een familie barbecue, dat een druppel vet vindt zijn weg naar uw laarzen. Terwijl je zou kunnen denken, dat is het einde van uw mooie en schone laarzen, kunt u het vet vlek te verwijderen of in ieder geval lichter en minder opvallend te maken.

Wat je nodig hebt

papieren handdoek

Baby-poeder, talkpoeder of maïzena

Tandenborstel of een zachte doek

Leg een stuk keukenpapier over de vetvlekken. Druk op de papieren handdoek in de vlek en genieten van zo veel van het vet als je kunt. Vervangen door een nieuwe papieren handdoek tot u niet in staat om meer vet te verwijderen zijn.

Coat de vlek met de baby poeder, talkpoeder of maïzena en de gehele vlek. Laat het poeder aan op de vlek 's nachts blijven.

Gebruik de tandenborstel of kleine zachte doek te poetsen al het poeder af van de laars. Gebruik de tandenborstel om pluisjes van de nerf van het leer of suède.

Herhaal stap twee en drie, totdat de vlek is verdwenen, indien nodig.

Hints

Behandel de vlek zo snel als je kunt. Hoe langer het vet op de boot, hoe moeilijker het is om te verwijderen.

Behandel uw laarzen met een waterdichte coating, want dit kan het gemakkelijker maken om vlekken te behandelen en reinigen van de laarzen.

Als de vlek is ingesteld in en het poeder methode niet werkt, zijn er producten op de markt ontworpen om suède die kunnen werken schoon te maken.

Share This Post