Index / Elektronica / How to Get gratis kabel-tv met een Xbox

Share This Post

Elektronica

How to Get gratis kabel-tv met een Xbox

Sommige video game systemen zijn een one-stop oplossing voor al uw media behoeften. Naast het afspelen van video games, kun je nu muziek, films kijken, foto's af te spelen en zelfs kijken kabel-tv-programma's gratis op uw Xbox. Het enige wat je het b

AdvertisementSommige video game systemen zijn een one-stop oplossing voor al uw media behoeften. Naast het afspelen van video games, kun je nu muziek, films kijken, foto's af te spelen en zelfs kijken kabel-tv-programma's gratis op uw Xbox. Het enige wat je het beperken van gebruik te maken van al uw Xbox kunt doen is te weten hoe het te doen.

Wat je nodig hebt

Xbox 360

Externe harde schijf

HDMI (optionele kabel)

TV

internetverbinding

Ga naar een legale site die gratis downloads van kabel-tv-programma's (zie bronnen) biedt. Download deze shows op een externe harde schijf.

Controleer de achterkant van uw TV voor HDMI of RCA-poorten. De meeste tv's hebben RCA-poorten, terwijl HDTV's hebben HDMI-poorten. Als uw tv beide opties, gebruik maken van de HDMI-kabel; het zal een betere beeld- en geluidskwaliteit dan de RCA leveren. Als u slechts RCA-poorten, sluit u de rode, witte en gele pluggen in de havens van de bijpassende kleuren op de TV en de Xbox. Als u gebruik maakt van HDMI, sluit de HDMI-kabel in de TV dan in de Xbox.

Sluit de harde schijf in een van de USB-poorten op de Xbox 360. Zet de TV, de Xbox 360 en de harde schijf. Navigeren door de opties op de Xbox 360 tot je bij de map "Video". Selecteer "Portable Device 'en selecteer een videobestand in de map. Er verschijnt een bericht waarbij u om een ​​update te downloaden naar de video af te spelen. Ga akkoord met het downloaden en volg de aanwijzingen op het scherm.

Ga terug naar de video map en selecteer "Portable Device." Uw harde schijf is het draagbare apparaat. Selecteer vervolgens het tv-programma dat u wilt afspelen. Xbox 360 speelt alleen AVI en WMA-videobestanden, dus zorg ervoor dat u een bestand te halen in de ondersteunde indeling.

Share This Post