Index / Ambachten / How to Get Gorilla Glue Off Wood

Share This Post

Ambachten

How to Get Gorilla Glue Off Wood

Gevestigd in Cincinnati, OH, Gorilla Glue Co verkoopt een breed scala aan lijmen en tapes. In juni 2008 kondigde het bedrijf dat al haar producten de Good Housekeeping zegel, een prestigieuze prestatie had verdiend. Vanaf die tijd, inclusief hun prod

Advertisement

Gevestigd in Cincinnati, OH, Gorilla Glue Co verkoopt een breed scala aan lijmen en tapes. In juni 2008 kondigde het bedrijf dat al haar producten de Good Housekeeping zegel, een prestigieuze prestatie had verdiend. Vanaf die tijd, inclusief hun producten de originele Gorilla Glue, Gorilla Houtlijm, Gorilla Super Lijm en Gorilla Epoxy evenals Gorilla Tape in verschillende breedtes. De meest voorkomende Gorilla producten in huishoudelijk gebruik zijn Gorilla lijm en Gorilla Wood Glue. Deze lijmen zijn vocht geactiveerd en uit te breiden naar een hechte band te creƫren.

Wat je nodig hebt

Droge doek of een papieren handdoek

Vochtige doek of een papieren handdoek

Schuurpapier, beitel of hout schraper

Toepassen gorilla lijm of Houtlijm aan de oppervlakken volgens de instructies van de fabrikant. Dit zal helpen het bedrag dat je moet opruimen later een minimum te beperken.

Veeg de overtollige of druipt van de houten oppervlakken. Als u gebruik maakt van de originele Gorilla Glue, veeg het overtollige met een droge papieren handdoek of doek onmiddellijk; anders zal het kleverig en moeilijker te verwijderen zijn. Als u gebruik maakt Gorilla Houtlijm, veeg de overtollige en druppels met een licht vochtige papieren handdoek of doek.

Gebruik verfverdunner om de originele Gorilla lijm die plakkerig en moeilijk af te vegen wordt te verwijderen. Giet een beetje op een papieren handdoek of doek, en wrijf de lijm om het te verwijderen. Als u deze methode moet gebruiken, doe het in een gebied met een goede ventilatie om de opbouw van damp uit de verf dunner te voorkomen. Wees voorzichtig met het gebruik van thinner op afgewerkte oppervlakken, omdat het oplosmiddel de afwerking kan beschadigen.

handmatig verwijderen van droge originele Gorilla lijm en Gorilla Wood Glue. Gebruik een schraper of schuurpapier voor kleine plek en druppels en een beitel of iets dergelijks voor een grotere vlekken en hoeken. De meest voorkomende locatie voor overtollige lijm is waar de twee oppervlakken op elkaar worden gedrukt. Een beitel kan het grootste deel van deze te verwijderen "squeeze out", en de rest kan worden geschraapt of weg te schuren.

Share This Post