Index / Huis / How to Get Gedroogde Tandpasta Off Kleding

Share This Post

Huis

How to Get Gedroogde Tandpasta Off Kleding

Tandenpoetsen snel in de ochtend kan een onverwachte stroompje tandpasta veroorzaken om te landen op je shirt voordat je hoofd de deur uit. Afvegen de tandpasta met een washandje kan eigenlijk maken de vlek nog erger. Tandpasta laat achter een lelijk

Advertisement

Tandenpoetsen snel in de ochtend kan een onverwachte stroompje tandpasta veroorzaken om te landen op je shirt voordat je hoofd de deur uit. Afvegen de tandpasta met een washandje kan eigenlijk maken de vlek nog erger. Tandpasta laat achter een lelijke witte en korzelige vlek op kleding, die permanent kan worden als je het niet goed te behandelen. Behandel tandpasta vlekken voordat je de kleren te gooien in de wasmachine om de stof vlek-vrij te houden.

Wat je nodig hebt

 • Botermes

  wrijven alcohol

  Spons

  02/01 tsp.mild afwasmiddel

  1 eetl. witte azijn

  Enzyme weken dienen product

  Voorwas vlekkenverwijderaar

Schraap de tandpasta van de kleding met een bot boter mes voordat u de vlek te behandelen. Verwijder zoveel van de overmaat tandpasta mogelijk zonder spreiden over het oppervlak van het weefsel, zodat de vlek direct behandelen.

Giet alcohol op een spons om het te temperen. Dep de vlek tandpasta vanuit het midden naar de rand. Vermijd wrijven of te drukken te hard, want je de vlek kan leiden tot erger geworden.

Combineer 1/2 theelepel. milde vloeibare afwasmiddel met 1 eetl. witte azijn. Voeg de oplossing 1 qt. warm water en genieten van de kleding in de oplossing gedurende 15 tot 20 minuten.

Verwijder de kleding van het warme water oplossing. Als de tandpasta vlek blijft, week in een oplossing die bestaat uit 1 tbsp.of een commercieel weken dienen product en 1 liter warm water. Laat de kleding in de oplossing gedurende 30 minuten.

Breng een voorwas vlekkenverwijderaar direct naar de tandpasta vlek als u moeilijk te verwijderen. Volg de aanwijzingen op de voorwas voordat u het toepast om de vlek.

Hints

Voeg zuurstof bleekmiddel voor kleuren of chloor voor blanken naar de wasserij voor hardnekkige vlekken tandpasta.

Test een reinigingsmiddel op kleine onopvallende gebieden vóór de behandeling van de tandpasta vlek om ervoor te zorgen dat het niet de stof niet verpesten.

Share This Post