Index / wettelijk / How to Get Geboorteakten Van Jamaica

Share This Post

wettelijk

How to Get Geboorteakten Van Jamaica

Een geboorteakte is een van de belangrijkste documenten die nodig zijn om de leeftijd en identiteit van een persoon vast te stellen. Je hebt het nodig om een ​​rijbewijs, een Social Security-kaart of een paspoort te krijgen. Particuliere instellingen

AdvertisementEen geboorteakte is een van de belangrijkste documenten die nodig zijn om de leeftijd en identiteit van een persoon vast te stellen. Je hebt het nodig om een ​​rijbewijs, een Social Security-kaart of een paspoort te krijgen. Particuliere instellingen - zoals banken, beleggingsondernemingen of jeugdsport competities - vereisen soms leden om geboorteakten verstrekken. Als je geboren in Jamaica, kan de Jamaicaanse Registrar General's Department (RGD) helpen een gewaarmerkt afschrift van uw geboorteakte te verkrijgen.

Verzamel uw persoonlijke gegevens. Je hebt waarschijnlijk al het grootste deel van de informatie die u nodig hebt, weet zoals uw naam, namen de ouders ', parochie en het district van geboorte, etc.

Vind uw registratienummer (ook bekend als een geboorte boekstuknummer). Dit is een vijf-cijferige code op uw certificaat van registratie (vaak aangeduid als een pink slip) of, uiteraard, op uw geboorteakte. De eerste twee cijfers van het kenteken zijn letters en de laatste drie cijfers zijn cijfers. Als u dit nummer niet kunt vinden, zal de RGD opzoeken voor u voor $ 100 Jamaicaanse.

Zoek een geboorteakte aanvraagformulier. U kunt één online invullen op de RGD website. Volgens de website van de Jamaica Star's, kunt u ook pick-up een papieren kopie op een RGD regionaal kantoor of een grote postkantoor.

Invullen en het formulier. Als je het post verstuurt, moet u de vergoeding bevatten. De RGD somt de kosten op haar website.

Hints

Niet elk agentschap of entiteit die vraagt ​​om een ​​geboorteakte vereist een gewaarmerkt afschrift. Bel ze en vragen of een fotokopie voldoende zou zijn.

Bewaar een kopie van uw geboorteakte op een veilige plaats. Noteer uw registratienummer en bewaar het op een veilige plaats.

Share This Post