Index / Huis / How to Get Flies uit uw haard

Share This Post

Huis

How to Get Flies uit uw haard

Vliegen zijn vervelend ongedierte dat je thuis kunt invoeren tijdens de lente, zomer en herfst maanden. Zij kunnen via een open deur of raam in te voeren of gebruik je open haard als een entry point. Het bevrijden van uw huis te vliegen, dat door mid

Advertisement

Vliegen zijn vervelend ongedierte dat je thuis kunt invoeren tijdens de lente, zomer en herfst maanden. Zij kunnen via een open deur of raam in te voeren of gebruik je open haard als een entry point. Het bevrijden van uw huis te vliegen, dat door middel van de open haard in te voeren kan lastig te bewijzen. Voordat u de fly probleem kunt oplossen, moet u de onderliggende oorzaak van het probleem vast te stellen.

Wat je nodig hebt

  • Insectenverdelger

    schoorsteenveger

Verwijder alle dieren gevangen in de open haard. Vliegen in de haard worden vaak veroorzaakt door een dood dier, zoals een rat, vogel of eekhoorn, die wordt opgesloten. Zich te ontdoen van de gevangen dieren om de onderliggende oorzaak van vliegen te verlichten. Koop een schoorsteenveger van uw lokale hardware winkel - een lange stok met een bijgevoegd borstel ontworpen om schoon en helder vuil in de open haard. Klim op de top van uw dak, en plak de sweep onderaan uw schoorsteenkanaal, dat is de vent die het mogelijk maakt de rook en gassen naar de schoorsteen ontsnappen. Beweeg de schoorsteenveger rond te verjagen en verwijder de gevangen dieren.

Brand een vuur om vliegen te doden. Verwijdering van elk dier in de open haard zal voorkomen dat nieuwe vliegt van het invoeren van de schoorsteen, maar het zal niet de bestaande vliegen te doden. Als u een open haard, een steekvlam om alle resterende vliegen te doden.

Plaats een insect bom in uw haard. Als u een gas open haard of willen niet om een ​​brand te beginnen, de aankoop van een insect bom uit de supermarkt. Deze insecticiden vrijlating een damp in de lucht die insecten doodt. Kies er een die werkt op vliegen, en lees de instructies voor gebruik. U moet het huis te verlaten voor een paar uur als je eenmaal de bom te stellen.

Share This Post