Index / wettelijk / How to Get Divorce Status informatie in Californië

Share This Post

wettelijk

How to Get Divorce Status informatie in Californië

In de staat Californië, is een wachttijd van zes maanden nodig zijn vanaf de datum van een origineel verzoek tot echtscheiding wordt geserveerd op de respondent voordat een definitief besluit kan worden afgegeven. Complex echtscheiding kwesties en re

AdvertisementIn de staat Californië, is een wachttijd van zes maanden nodig zijn vanaf de datum van een origineel verzoek tot echtscheiding wordt geserveerd op de respondent voordat een definitief besluit kan worden afgegeven. Complex echtscheiding kwesties en rechter's kunnen leiden tot een nog langer wachten om de scheiding af te ronden. Echtscheidingszaken in Californië worden gehoord door de Superior Court van de provincie waarin beide echtgenoten heeft gewoond gedurende ten minste drie maanden. Als u een echtscheiding aangevraagd in de staat Californië, de status van uw echtscheiding online, via de telefoon of in persoon.

Wat je nodig hebt

Zaaknummer

Controleer uw e-mail regelmatig voor aankondigingen van geplande hoorzittingen, evenals nieuwe bewegingen en opdrachten die betrekking hebben op uw zaak. Correspondentie over uw echtscheiding kan worden verzonden vanaf de rechter of een advocaat die uw echtgenoot.

Toegang tot uw geval de status online via de website van de rechtbank waarin de oorspronkelijke verzoek tot echtscheiding werd ingediend. Voer de gevraagde informatie, zoals voor- en achternaam of zaaknummer, om in afwachting van acties op uw zaak en geplande hoorzittingen te bekijken.

Neem contact op met de griffie van de provincie Superior Court om de status van informatie aan te vragen op het telefoonnummer vermeld op eerder ontvangen mededelingen. Contact informatie wordt ook vermeld op de website van Californië rechtbanken.

Bezoek de griffie om kopieën van de bewegingen en bestellingen die zijn ingediend die je nog niet hebt ontvangen te verkrijgen. Controleer of het postadres in het archief van de rechtbank is stroom.

Share This Post