Index / Kunst en Vermaak / How to Get Distribution Licensing Van Film Studios

Share This Post

Kunst en Vermaak

How to Get Distribution Licensing Van Film Studios

Filmstudio's te financieren het maken van films; ze betalen de salarissen voor de acteurs en crew, de financiering van de oprichting van de sets en in de meeste gevallen te betalen om de film te publiceren. Voordat de film zelfs komt tot een theater

AdvertisementFilmstudio's te financieren het maken van films; ze betalen de salarissen voor de acteurs en crew, de financiering van de oprichting van de sets en in de meeste gevallen te betalen om de film te publiceren. Voordat de film zelfs komt tot een theater in uw buurt, hebben de meeste van deze kosten zijn terugverdiend door de verkoop van de distributierechten om de film te laten zien. Een licentie is gewoon wettelijke toestemming om een ​​film en lading toelating te laten zien. In veel gevallen is een studio is eigenaar van een distributiebedrijf of eigenlijk is het distributiebedrijf, waardoor het moeilijk is voor onafhankelijke distributeurs om de heetste films te krijgen. Distributiebedrijven verkopen ook het recht om speelgoed, kleding en andere accessoires te maken gebaseerd op de personages en het verhaal van een film.

Woon een studio sneak preview. Films worden meestal op de eerste plaats in de theatrale versie, vervolgens verkocht als dvd's, vervolgens op pay-per-view-kanalen verkocht en ten slotte op de kosteloze televisie getoond. Hoewel de grote bedrijven distributierechten kunnen verkrijgen voordat de film is nog afgewerkt, de meeste kleine distributeurs deelnemen aan een studio's sneak preview, die wordt gebruikt als een marketing tool om hogere licentie-biedingen.

Bieden op de film. Hoe meer 'buzz' rond een film, hoe hoger de prijs van licenties. In feite kan licentieovereenkomsten voor de meest populaire films worden verkocht voordat de film klaar is. De betere prijzen worden gevonden van kleine productiebedrijven en minder bekende films, maar loop je het risico dat er minder mensen zullen willen die films te zien lopen. Zoals bij elke aankoop, hebben de fondsen bij de hand voor het plaatsen van een bod; niet in staat om te betalen voor een licentie zou kunnen ruïneren uw kansen van toekomstige licenties.

Heeft u een theater op zijn plaats om de film te zien. Het grootste deel van de winst van de kaartverkoop gaat naar het betalen voor de licentie. Bioscopen maken hun winst voornamelijk op de concessie staan ​​items zoals popcorn, snoep en frisdrank. Het hebben van dit soort extra's beschikbaar zorgt ervoor dat u een winst uit de licentie aankoop kunt maken.

Denk aan de tweede run films voor onafhankelijke theaters. Denk na over de dollar theaters in uw omgeving die films die al een algemene introductie hebben gehad tonen. Het ticket prijs is lager, maar zo is de licentie kosten voor de tweede recentste bioscoopfilms. U mag in staat zijn om dezelfde prijzen te berekenen voor de concessie items en maak een winst gelijk aan de recentste bioscoopfilms.

Denk aan de online revolutie in uw plannen. De filmindustrie erkent dat online distributie is de golf van de toekomst, maar niemand weet nog hoe dat zal werken. Voeg een deel van de online verkoop aan uw business plan klaar voor de online film revolutie te zijn. Het kan zijn dat binnenkort films worden direct op thuiscomputers en theaters gelijktijdig uitgebracht.

Hier krijg je een licentie voor slechts non-profit. Als je een film wilt verspreiden en niet opladen toelating, kunt u een paraplu licentie die door de Motion Picture Licensing Corporation te krijgen. De licentie is goed voor 1 jaar, maar geldt niet voor het opladen van de toelating voor het tonen of openbaar reclame voor de film.

Hints

Het kiezen van een film die populair wordt na zijn vrijlating is een geweldige manier om te profiteren van licentiemogelijkheden. Het plukken van deze films is een combinatie van geluk en intuïtie, dus ga met je darmen als je kunt.

Share This Post