Index / tech / How to Get Citrix op uw computer

Share This Post

tech

How to Get Citrix op uw computer

Citrix maakt gebruik van servers waarmee gebruikers toegang tot hun desktops en andere toepassingen op elke computer via GoToMyPC. Andere producten, zoals GoToMeeting, kunnen verschillende gebruikers in staat om online meetings geleidt. Het downloade

Advertisement

Citrix maakt gebruik van servers waarmee gebruikers toegang tot hun desktops en andere toepassingen op elke computer via GoToMyPC. Andere producten, zoals GoToMeeting, kunnen verschillende gebruikers in staat om online meetings geleidt. Het downloaden van Citrix is ​​vergelijkbaar met andere applicaties, omdat na de aankoop, op te slaan in uw computer en installeer het. Citrix biedt gebruikers ook extra plug-ins, waardoor de toegang tot andere klanten die Citrix producten te gebruiken.

Citrix producten

Ga naar de Citrix website en klik op "Buy" aan de bovenkant van de pagina.

Klik op "Koop nu online" gelegen in het midden van de pagina die wordt geopend.

Kies de Citrix-product dat u wilt downloaden, zoals "GoToMyPC." Vul het registratieformulier scherm aanvragen van uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Voltooi de bestelling door het invoeren van uw credit card informatie en het accepteren van de voorwaarden van de overeenkomst.

Download de Citrix aankoop door het volgen van de stap-voor-stap instructies op de "Thank You" pagina. Jouw bevestigings e-mail bevat ook de instructies.

Bezoek de locatie waar u de download opgeslagen. Dubbelklik op het bestand en installeer de Citrix applicatie.

Citrix Plug-In

Bezoek de Citrix website en klik op 'Downloads' aan de bovenkant van de pagina.

Zoek de bel met "Client Center" en klik op "Download".

Kies uw besturingssysteem onder "for Desktops." Als je windows draaien, klik op "Windows."

Download de "Citrix Online plug-in." Kies "Nu downloaden" wanneer het nieuwe venster wordt geopend.

Volg de instructies op het scherm en download Citrix.

Hints

Citrix is ​​compatibel met Windows, inclusief Windows 7, Mac en Linux. Bezoek de Citrix Knowledge Center voor hulp bij een download.

Share This Post