Index / Huis / How to Get Candle Wax Uit een fleece deken

Share This Post

Huis

How to Get Candle Wax Uit een fleece deken

Ondanks al uw inspanningen om ze te vermijden, kaarsvet morsen komen vaak voor, en wanneer de wax landt op een fleece deken, de prognose lijkt afschrikwekkend. Het feit is echter dat het verwijderen van was uit fleece items is niet moeilijk als je tw

Advertisement

Ondanks al uw inspanningen om ze te vermijden, kaarsvet morsen komen vaak voor, en wanneer de wax landt op een fleece deken, de prognose lijkt afschrikwekkend. Het feit is echter dat het verwijderen van was uit fleece items is niet moeilijk als je twee eenvoudige trucs gebruiken. De eerste is om de was te bevriezen om de grootste delen af ​​te breken, en de tweede is om warmte te gebruiken om het te smelten en overbrengen naar absorberend papier. U kunt een natuurlijke fleece deken met een ijzeren te verwarmen, maar dat zou synthetische fleece smelten. Een föhn levert veilig alle warmte die u nodig hebt.

Wat je nodig hebt

Ijsblokjes

Plastieken zak

Kam

bot mes

Bruine papieren zakken

Haardroger

papieren handdoeken

wrijven alcohol

Stap 1

Leg de deken op een tafel en spreid het uit, zodat het getroffen gebied is vlak. Trek zoveel was als je kunt met de hand.

Stap 2

Zet twee of drie ijsblokjes in een plastic zak. Zet de tas op de was en laat het 5 minuten. Verwijder de zak en schraap de was met een bot mes, en dan kam de vacht met een kam om meer verhard stukjes was te verwijderen.

Stap 3

Til de deken en lag een bruine papieren zak op de tafel. Spreid de deken, zodat het getroffen gebied is meer dan de zak. Gebruik een tas zonder schriftelijk om ervoor te zorgen dat er geen inkt kan overdragen aan de deken wanneer je warmte te leveren.

stap 4

Gebruik een föhn om de was die blijft smelten. Zet de föhn aan middelgrote hitte en richt deze in de richting van de was. Hou het in beweging en laat het niet rusten op een plaats, of de vacht kunnen smelten. De was zal uiteindelijk vloeibaar te maken; als dat zo is, zet een ander papieren zak over het en druk naar beneden. De zakken boven en onder de deken wordt de gesmolten was te absorberen. Herhaal deze procedure totdat u niet meer was op de deken of op een van de zakken niet kunnen zien.

stap 5

Verwijder de zakken en laat de vacht afkoelen. Bevochtig een papieren handdoek met afwasmiddel en water, en dep elke kleurstof vlekken die overblijven. Wrijf niet, of u kunt de kleurstof dieper verspreid in de paal.

stap 6

Was de deken met wasmiddel in koud water als je zo veel van de kleurstof mogelijk heeft verwijderd.

Hints

  • Zeep en water mogelijk niet alle kleur die uit de kaars kwam te verwijderen. Als dit niet gebeurt, de verleiding weerstaan ​​om een ​​sterkere oplosmiddel toe te passen, zoals alcohol of chemische reiniging. Synthetische vezels zijn plastic en oplosmiddelen te smelten.

Kaarsvet is warm genoeg om fleece stof smelten. Als dat is gebeurd, heb je geen andere keus dan om te leren leven met de schade.

Share This Post