Index / tech / How to Get Bluetooth Motorola H720 in Pairing Mode

Share This Post

tech

How to Get Bluetooth Motorola H720 in Pairing Mode

Wanneer u uw Motorola H720 Bluetooth headset te plaatsen in de pairing-modus, dan kunt u een verbinding tussen de hoofdtelefoon en een ander Bluetooth-apparaat, zoals een mobiele telefoon of computer vast te stellen. Zodra je door de pairing proces,

Advertisement

Wanneer u uw Motorola H720 Bluetooth headset te plaatsen in de pairing-modus, dan kunt u een verbinding tussen de hoofdtelefoon en een ander Bluetooth-apparaat, zoals een mobiele telefoon of computer vast te stellen. Zodra je door de pairing proces, zal uw headset de apparaten die u hebt gekoppeld aan herinneren en maakt automatisch verbinding met het eerste gekoppelde apparaat het gaat over. De H720 zal automatisch in de pairing-modus wanneer je hem aanzet, zolang je een paar andere voorwaarden hebben voldaan.

Steek de lader de Motorola H720 is in een stopcontact; steek de kleinere uiteinde in de haven op achterkant van de headset. Laat de headset kosten voor ten minste 20 minuten voordat u de lader, omdat de headset op zijn minst dat veel van een vergoeding zal moeten verblijven in de pairing-modus.

Druk op het H720 de boom mic om te draaien het gesloten als het open is. De microfoon zal instorten tegen de rest van de headset. Dit proces zal de headset uit te schakelen.

Schakel elk apparaat in de buurt dat de H720 is ooit gekoppeld. Als de headset ontdekt een apparaat in het gebied dat is een verbinding met, zal het niet in staat zijn in de pairing-modus te gaan.

Flip de H720 de boom mic geopend. Wacht een paar seconden voor de H720 de indicator licht om een ​​constant blauw. Als het licht is blauw, je H720 is nu in de pairing-modus.

Share This Post