Index / Fashion, Style & Personal Care / How to Get Bigger Lashes

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

How to Get Bigger Lashes

Lange, weelderige wimpers hebben de stijl du jour voor eeuwen, maar de meeste-lash liefhebbende dames moeten extra hulp krijgen van deze look precies goed. In de oude wereld, vrouwen afgestoft hun wimpers met kohl poeder hen op zoek vol en donker te

AdvertisementLange, weelderige wimpers hebben de stijl du jour voor eeuwen, maar de meeste-lash liefhebbende dames moeten extra hulp krijgen van deze look precies goed. In de oude wereld, vrouwen afgestoft hun wimpers met kohl poeder hen op zoek vol en donker te houden. moderne make-up van vandaag is een beetje meer geavanceerde, niet naar een veiliger inzet in slecht weer te noemen, en biedt een verscheidenheid aan verdikking opties. Draai je wimpers lang en mooi of vol en dik met mascara, of hun verschijning met fluttery, vrouwelijk valse stukken te verbeteren.

Wat je nodig hebt

Make-up instellen van poeder

Wimperkruller

Mascara

eyelash kam

vloeibare eyeliner

Valse wimpers

White oogpotlood

nagelschaartje

Pincet (optioneel)

Zelfs een No-make-up look vereist make-up

Licht pat de concealer of stichting onder je ogen met een poeder van de make-up set en voorkomen dat de mascara van vlekken.

Open een wimperkruller en sluit het precies over de bovenste wimperlijn basis, knijpen de handgreep voor enkele seconden, een liftend effect te creëren.

Sluit de wimperkruller over de wimpers weer, dit keer iets weg van de zweep basis.

Selecteer een mascara type of verlenging, verdikking of definiëren.

Houd de mascara borstel horizontaal dikke wimpers te krijgen. Breng een langzame, verticale slag aan elke bovenste wimperlijn sectie, gelijktijdig wiebelen de borstel van links naar rechts. Borstel de wimpers met een zweep kam, dan laat ze drogen.

Houd de mascara borsteltje verticaal om lange wimpers te krijgen. Breng een zachte opwaartse slag aan elk bovenste wimperlijn sectie, het coaten van de uiteinden volledig. Borstel de wimpers met de zweep kam, dan laat ze drogen.

Voeg een derde mascara laag van je keuze om een ​​zo volledig mogelijke look te krijgen. Laat de mascara droog is, dan is een enkele laag van toepassing op de onderste wimpers.

Een Faux-Pas Gratis False Lash Look

Krul de bovenste wimpers met een wimperkruller. Breng een dunne lijn van de donkere vloeibare eyeliner rechts langs de wimperlijn te gebruiken als leidraad.

Trimmen een paar valse wimpers aan de breedte van uw ogen passen. Line-up van het dunne uiteinde van de wimpers met de binnenste ooghoek en de dikke einde van de buitenste hoek. Markeer de overtollige lengte met een wit oogpotlood en snijd langs de markering met een schaar.

Solliciteer lash lijm langs de basis van elke valse set, laat de lijm drogen tot hij kleverig, niet loopneus.

Druk op elke valse wimper afgezet tegen de wimperlijn, langs de eerder getekende eyeliner gids. Plaats de dikke gebogen uiteinde van de wimpers naar de buitenranden van de ogen. Als uw vingers niet dicht genoeg kunnen krijgen om de wimperlijn, houdt u de wimpers met een pincet.

Bedek de wimper strips met donkere vloeibare eyeliner te helpen maskeren hun uiterlijk. Gebruik geen potlood liner, omdat het kan leiden tot de stroken los.

Breng een enkele laag mascara over uw natuurlijke wimpers en de valse wimpers te helpen bij elkaar te houden hen. Laat de mascara drogen alvorens een ander oog make-up.

Hints

Solliciteer waterproof mascara in de laatste laag slechts als geen van uw favoriete soorten komen in een waterdichte stijl.

Voor afzonderlijke groepjes van valse wimpers in plaats van een volledige strip, dompel de zweep basis in lijm en plaats het langs de buitenste hoek van de wimperlijn.

Vettig foundation of concealer pikt kleine mascara vlokken en creëert merkbaar uitstrijkjes.

Verlenging mascara bevat kleine deeltjes die zich vastklampen aan de uiteinden van de wimpers, waardoor ze meer weergegeven.

Verdikking mascara bevat grotere deeltjes die opgebouwd bulk in de breedte.

Het definiëren van mascara maakt wimpers kijken gescheiden en voorkomt klonteren.

Houd de mascara lagen dun of de wimpers zal chunky kijken. Met elke laag, veeg de overtollige mascara uit de borstel voor het aanbrengen.

Zorg dat er geen oog crèmes op de wimpers, als ze wimpers te glad voor mascara te houden.

Share This Post