Index / Cars / How to Get 100 pk Vanaf 1200 Sportster

Share This Post

Cars

How to Get 100 pk Vanaf 1200 Sportster

De Harley-Davidson Sportster 1200 wordt regelmatig gewijzigd en aangepast met zowel de Harley-Davidson originele onderdelen en aftermarket add-ons en accessoires. De 1200 motor kan eenvoudig worden aangepast om meer vermogen en koppel te produceren.

AdvertisementDe Harley-Davidson Sportster 1200 wordt regelmatig gewijzigd en aangepast met zowel de Harley-Davidson originele onderdelen en aftermarket add-ons en accessoires. De 1200 motor kan eenvoudig worden aangepast om meer vermogen en koppel te produceren. Kits zijn verkrijgbaar bij Harley-Davidson Screaming Eagle, Revolution Prestaties en Weisco. Alle kits omvatten in hoofdzaak dezelfde stappen en vele plug om de oorspronkelijke gevallen zonder aanpassingen.

Wat je nodig hebt

Big-bore kit

Basis standaard tool kit

momentsleutel

carburateur jets

Air intake kit

uitlaatkit

Ignition module

Opzetten van een game plan en de aankoop van benodigde onderdelen. Bepaal welke big-bore kit en hoofden u wilt de pk's te verhogen op de Sportster. Om deze veranderingen tegemoet te komen, moet u ook om de luchtstroom te verhogen door het wijzigen van uw lucht in- en uitlaatsysteem. U moet uw carburateur ook Rejet en gebruik maken van een aftermarket ontsteking module. Deze zijn verkrijgbaar bij verschillende fabrikanten. Verwijder ook de kaart voorraad begrenzer en ontsteking ontworpen door Harley-Davidson.

Verwijder de motor uit het frame en verwijder de oude koppen, cilinders en zuigers. Spoel alle onderdelen schoon en zet ze opzij.

Installeer een nieuwe zuigers, ervoor te zorgen dat zuigerpen clips worden geïnstalleerd en zuigers worden geconfronteerd met de juiste richting. (Een pijl wijst doorgaans naar de inlaatzijde van de zuiger.) Met behulp van een zuiger ring compressor, installeer de nieuwe cilinders op de zuigers, zorg ervoor dat u de nieuwe zuigerveren beschadigen.

Installeer de nieuwe hoofden. Met behulp van een momentsleutel, ervoor zorgen dat alle bevestigingen zijn aangedraaid om de juiste specificaties. Pas kleppen aan de specificaties die bij de kit.

Zet de motor terug in het frame, een aanscherping van alle bevestigingen met de momentsleutel. Installeer de nieuwe uitlaat kit en de ontsteker.

Rejet de carburateur en installeer het op de fiets. De kit instructies zullen je vaak vertellen welke maat jets zijn nodig voor de carburateur goed op uw hoogte te functioneren. Installeer de nieuwe luchtinlaat kit.

Voer de fiets door de break-in procedure aanbevolen door de fabrikant kit en hebben het dyno getest. Afhankelijk van de kit die u hebt gekozen, moet de motor in de 100-115 pk bereik. Zo niet, dan rejetting de carburateur met behulp van dyno-analyse en het herprogrammeren van de aftermarket ontsteking module dient de gewenste pk leveren.

Share This Post