Index / Huis / How To Concrete olievlekken met enzymen reinigen

Share This Post

Huis

How To Concrete olievlekken met enzymen reinigen

Een betonnen oprit bedekt met olievlekken ten koste van beteugelen beroep van uw huis. Met behulp van een sterke ontvetter kan werken op relatief verse olievlekken als het beton is niet te poreus, en sterke chemicaliën zoals aceton en verfverdunner k

Advertisement

Een betonnen oprit bedekt met olievlekken ten koste van beteugelen beroep van uw huis. Met behulp van een sterke ontvetter kan werken op relatief verse olievlekken als het beton is niet te poreus, en sterke chemicaliën zoals aceton en verfverdunner kan werken, maar je moet veel schrobben. Enzym reinigers zijn milieuvriendelijker en kan effectief op hardnekkige vlekken zijn. De schoonmakers komen in zowel droge als natte formules en geen zware schrobben niet nodig. Gewoon toepassen op de concrete, geef ze de tijd om te werken en borstel of slang af.

Wat je nodig hebt

  • Cup of scoop

    Bezem

    Slang

    Jute, drop doeken of kranten

    Schraper of staalborstel

Droge Enzyme Cleaner

Kies een tijd waar u kunt verzekerd zijn van ten minste 24 uur van droog weer, en schakel automatische sprinklers als ze het beton spuiten. Strooi de droge enzym poeder royaal over de olievlekken behulp van een plastic beker of de primeur voorzien van de stofzuiger.

Veeg de poeder over de vette beton met een bezem totdat het verbergt de vlekken in een gelijkmatige laag.

Wacht ten minste 24 uur voor het klaar is "verteren" de olievlek. Er is geen noodzaak om slang of borstel de resterende poeder weg - het is onschadelijk voor planten, dieren en de bodem.

Liquid Enzyme Cleaner

Spoel de gebrandschilderde beton en breng het enzym vloeistof volgens de aanwijzingen op het etiket.

Bedek het gebied met jute, een doek, kranten of iets anders dat de ondergrond vochtig houden. Houd de bekleding neer met schroot hout of stenen indien nodig. Laat het aan het werk voor twee tot drie uur.

Controleer de voortgang. Als de vlekken waren dik en gestold, kan het nodig zijn om ze los met een schraper of staalborstel, breng meer vloeistof. Houd de bekleding vochtig als ze beginnen uit te drogen door ze licht te spuiten met een slang.

Spoel het beton nadat de vlek verdwenen.

Hints

Sealed beton zal het makkelijker schoon te maken dan un-verzegeld beton zijn omdat vlekken niet zo diep zal doordringen. Denk aan het verzegelen van uw betonnen oprit en garagevloeren om toekomstige olie gemorst makkelijker op te ruimen.

Lees en volg de aanwijzingen op het etiket voor beton schoonmakers. Formules en toepassing richtingen kunnen verschillen.

Share This Post