Index / tech / How to Change Windows Verkenner Standaard Bekijk

Share This Post

tech

How to Change Windows Verkenner Standaard Bekijk

Windows Explorer is een file manager die het mogelijk maakt de computer gebruikers toegang krijgen tot alle bestanden en mappen op het systeem. Gebruik Windows Verkenner om bestanden te vinden, mappen of ongewenste bestanden verwijderen en .exe progr

AdvertisementWindows Explorer is een file manager die het mogelijk maakt de computer gebruikers toegang krijgen tot alle bestanden en mappen op het systeem. Gebruik Windows Verkenner om bestanden te vinden, mappen of ongewenste bestanden verwijderen en .exe programma's te draaien. De standaard weergave in Windows Vista en Windows XP is anders dan in de Windows 95 door middel van Windows 2000 releases. De nieuwe standaard is een map boomstructuur met een links-side taakvenster. Maar je kunt het display te veranderen, vooral als je gewend bent aan een pre-Windows XP folder view.

Change Standaard Bekijk

Klik op de \ "Start \" pictogram en kies \ "Alle programma's. \"

Klik op de \ "Accessories \" map icoon.

Klik met de rechtermuisknop op de \ "Windows Explorer \" pictogram en selecteer \ "Eigenschappen. \"

Klik op de \ "Target \" tekstveld. Wis de bestaande tekst in het veld met behulp van de backspace-toets op het toetsenbord.

Typ \ "% SystemRoot% \ explorer.exe / e, c: \" om Windows Verkenner weer te geven in een details te bekijken (geen afbeeldingen of miniaturen, alleen mappen lijst).

Klik op \ "Apply, \" en klik op \ "OK \" om uw wijzigingen te bevestigen.

Typ \ "% SystemRoot% \ explorer.exe / e \" om Windows Verkenner weer te geven in tegel. Dit zal miniaturen van beeld- en PDF-bestanden te tonen.

Klik op \ "Apply, \" en klik op \ "OK \" om uw wijzigingen te bevestigen.

Sluit het venster scherm door te klikken op de \ "X \" op de rechterbovenhoek.

Ga naar \ "Start \" \ "Alle programma's, \" \ "Accessoires \" en klik op \ "Windows Explorer \" om de wijzigingen te zien.

Change Folder Weergave

Klik op \ "Start \" en selecteer \ "Control Panel. \"

Kies de optie \ "Classic View \".

Dubbelklik op het pictogram \ "Mapopties \".

Plaats een vinkje naast \ "Klassieke Windows-mappen. \" Dit zal de zijkant taakvenster te verbergen en Windows Verkenner mappen weer te geven in een lijst stijl.

Klik op de \ "Toepassen \" en \ "OK \" om de wijzigingen te bevestigen.

Share This Post