Index / Huis / How to Change Afval en overloop dekking op een Bathtub

Share This Post

Huis

How to Change Afval en overloop dekking op een Bathtub

Elk bad heeft een afval en overflow drain die helpt voorkomen dat overvulling van het bad. Sommige afval en overloop drains zijn bedekt met de hendel die de stop actief is. Tubs die lift-and-turn stoppen, of dat het gebruik van rubber stoppers hebben

Advertisement

Elk bad heeft een afval en overflow drain die helpt voorkomen dat overvulling van het bad. Sommige afval en overloop drains zijn bedekt met de hendel die de stop actief is. Tubs die lift-and-turn stoppen, of dat het gebruik van rubber stoppers hebben, hebben een solide dekking over de afvoer. Tijd, het deksel snel roesten of andere lelijke en vereist een nieuwe. Veranderen van de overloop en dekking op een bad hangt af van het type deksel op de overlooppijp.

Wat je nodig hebt

  • Phillips-schroevendraaier

    Plastic plamuurmes of schraper

Reinig het gezicht van de overloop afdekking met een doek, als er roest of zeepresten voor het gezicht. Kijk voor twee schroeven waarmee de kap.

Verwijder de schroeven met een Phillips schroevendraaier. Trek de weg te dekken van het bad.

Draai het deksel tegen de klok met je handen, als je geen zichtbare schroeven zien. Dergelijke schroeven op het einde van de overlooppijp. Blijven draaien tegen de klok in, totdat de kap komt uit de pijp. Schraap de resterende rubberpakking uit het bad, met een plastic plamuurmes of schraper.

Neem de overloop deksel om een ​​huis verbetering centrum. Pas een nieuwe cover exact op de oude.

Plaats de nieuwe rubber pakking over de omtrek van de overloop gat. Deze pakking zorgt ervoor dat water lekken achter de kuip.

Rijg de nieuwe cover over de overloop - als het de schroef-on-type - totdat het is met de hand vast. Schuif het deksel over de buis als u het type dat bevestigingsschroeven gebruikt. Lijn de montagegaten met de flens openingen aan het uiteinde van de buis. Zet vast met de bevestigingsbouten.

Share This Post