Index / wettelijk / How to Be Oordeel Collection-Proof in Tennessee

Share This Post

wettelijk

How to Be Oordeel Collection-Proof in Tennessee

Veel aanmeldingen van het faillissement in Tennessee zijn niet de beste oplossing voor de schuldenproblematiek. Wanneer een persoon het indienen van faillissement beweert te zijn "beslissing bewijs," schuldeisers kunnen niet juridisch geen geld

AdvertisementVeel aanmeldingen van het faillissement in Tennessee zijn niet de beste oplossing voor de schuldenproblematiek. Wanneer een persoon het indienen van faillissement beweert te zijn "beslissing bewijs," schuldeisers kunnen niet juridisch geen geld of goederen van de schuldenaar als collecties. Voordat schuldeisers lonen kunnen versieren of te grijpen eigendom, moeten zij een uitspraak te doen verkrijgen. Daarom kiezen voor faillissement als oordeel bewijs kan afhankelijk van de hoeveelheid en de aard van de schuld, het tijdstip van indiening, en of de schikking buiten de faillissementsrechtbank is de betere optie. Om oordeel bewijs, er zijn een paar kenmerken die een schuldenaar te hebben bij het indienen.

Eigen te weinig eigendom of enige eigenschap die de overheid wordt beschermd. Als er niets voor uw schuldeiser te veilen of verkopen, zoals grond of huizen, kan hij deze eigenschap niet te verkrijgen.

Weten welke activa uw schuldeiser niet kan verzamelen. Als je leeft voor de sociale zekerheid of handicap en hebben geen activa van grote waarde, wordt u beschouwd als oordeel bewijs.

Zorg ervoor dat wat de lonen of de woning die u hebt zijn beschermd op grond eigendom of loon wetten dat het vrijstellen van worden verzameld. Uw schuldeiser kan niet garneer arbeidsongeschiktheid, pensioen en door de overheid gefinancierde geld als loon, omdat ze beschermd zijn inkomen.

Niet verhogen van uw schuld verder na de indiening. Als u geen verdere rekeningen toe te voegen aan die je al hebt opgebouwd, dat fungeert als een factor in je wezen verklaard oordeel bewijs.

File het faillissement vordering later dan eerder. Bepalen hoeveel schuld je hebt voor het indienen helemaal zeker dat de toekomstige aanmeldingen niet nodig zal zijn om te zijn, omdat het moeilijk zal zijn om een ​​oordeel-proof-status meer dan één keer te bereiken.

Share This Post