Index / Gezondheid / How to Be a Better Man

Share This Post

Gezondheid

How to Be a Better Man

Steeds een beter mens is een proces dat plaatsvindt tijdens onze levensduur. Door het gebruik van respect en verbondenheid, anderen te laten zien waar je om geeft, open staan ​​voor nieuwe dingen en hard werken en als ik gedenk, kunt u een beter mens

AdvertisementSteeds een beter mens is een proces dat plaatsvindt tijdens onze levensduur. Door het gebruik van respect en verbondenheid, anderen te laten zien waar je om geeft, open staan ​​voor nieuwe dingen en hard werken en als ik gedenk, kunt u een beter mens te zijn.

Gebruik Respect en Connection

Bij de interactie met anderen, of het nu collega's, vrienden, uw echtgenoot of uw kinderen gebruik maken van respect en aansluiting te communiceren. In plaats van te blaffen orders, open jezelf tot het luisteren naar wat anderen denken. Door het verkrijgen van een dieper inzicht in de mensen om je heen, kunt u aanvullende manieren waarop je kunt verbeteren op de lange termijn te vinden. Bijvoorbeeld, als u gezien als hard, de vaststelling van aansluiting als een verband strategie zal waarschijnlijk verminderen van stress en het verbeteren van uw relaties. Niet alleen zal u zich beter voelt, maar mensen om je heen zal ook.

Toon Anderen You Care Through Your Acties

Degenen die soort handelingen uit te voeren hebben de neiging om meer populair te zijn met collega's en hebben een verbeterde gevoel van welzijn, volgens onderzoek gepubliceerd in 2012 in de Public Library of Science. Hoewel dit onderzoek betrokken adolescent onderwerpen, de verhoging van trots en geluk we voelen als we iets leuks doen voor anderen blijft bestaan ​​in de volwassenheid. Vind kleine manieren om anderen te helpen, of het nu het openen van een deur voor een vreemde, maken van het diner voor uw familie of het verzenden van uw vrouw een liefde nota in haar aktetas. Hoe meer vriendelijkheid je daar stak, hoe beter je bent waarschijnlijk te voelen, en de mensen om je heen zal meer kans om je te zien als een beter mens te zijn.

Sta open voor nieuwe dingen (inclusief harde Werk)

Als je iets wat je nog nooit hebt gehad wilt, moet je bereid zijn om iets wat je nog nooit hebt gedaan doen. Om een ​​beter mens te zijn, moet je bereid zijn om nieuwe dingen te proberen te zijn - en dat is inclusief het maken van veranderingen in uw leven of uw houding. Als je bestand tegen verandering zijn, vast te stellen waarom het idee je stoort. Ben jij iemand die rust je zelfgevoel op uw vermogen om geld te verdienen, maar niet op uw vermogen om te verbinden? Zie je emoties tonen als een "sissy thing" en een vreemd gevoel over het tonen van vriendelijkheid naar anderen? Wat doelen die je hebt voor jezelf, zullen de dingen waarschijnlijk moeilijk worden voordat ze beter. Met dien verstande dat als een beter mens kost wat moeite zal alle stress je je voelt over het te verlagen, en kun je verder komt in het proces soepeler. Daarnaast is het ontwikkelen van een arbeidsethos dat zich richt op het proces van het bereiken van doelstellingen op lange termijn zal u goed van dienst op elk gebied van je leven.

Wees bedachtzaam

Mindfulness vermindert verstrooidheid en vermindert angst, woede, zorgen en moeite met het beheersen van emoties, meldt het onderzoek gepubliceerd in 2012 in het Journal of Clinical Psychology. Mindfulness praktijk omvat het observeren van je gevoelens, zonder hen te veroordelen, en je emotionele reacties, zonder reageren op de lichamelijke sensaties die komen met gevoelens zoals boosheid. Door aandacht te besteden aan wat je lichaam doet, en het scheiden van jezelf van negatieve emotionele reacties, zult u meer in staat om alle negatieve emoties die zich voordoen te behandelen, en blowUP verminderen met anderen. Dit zal u helpen zich beter voelt over het algemeen en geven u een voorsprong op weg naar een beter mens.

Share This Post