Index / tech / How to: Audio Crossfade op de iPod Nano

Share This Post

tech

How to: Audio Crossfade op de iPod Nano

Net als veel andere iPod-modellen, de zesde generatie iPod Nano heeft de mogelijkheid om nummers crossfaden tijdens het afspelen van audio. Hiermee wordt een afspeellijst met willekeurige en losgekoppeld songs in een continue mix. In plaats van het s

AdvertisementNet als veel andere iPod-modellen, de zesde generatie iPod Nano heeft de mogelijkheid om nummers crossfaden tijdens het afspelen van audio. Hiermee wordt een afspeellijst met willekeurige en losgekoppeld songs in een continue mix. In plaats van het spelen van een twee-tweede kloof van stilte tussen de nummers, de iPod Nano verlaagt geleidelijk het volume van een track als het begint tot een einde te komen en tegelijkertijd vervagen in het volgende nummer. Enable audio crossfading in het menu Instellingen van uw iPod Nano.

Tik op het pictogram 'Instellingen' op het beginscherm van de iPod Nano. Als u dit pictogram niet ziet, uw vinger horizontaal over het scherm om door de pictogrammen te bladeren.

Tik het woord 'Music.'

Tik op de schuifregelaar naast "Audio Crossfade" om het te veranderen "On".

Speel een album of afspeellijst op de iPod Nano op de audio-crossfade functie te testen. U kunt de instelling later, indien gewenst, door terug te keren naar het scherm "Instellingen" uit te schakelen.

Share This Post