Index / Persoonlijke financiën / How to Address onderhoudsproblemen als verhuurder

Share This Post

Persoonlijke financiën

How to Address onderhoudsproblemen als verhuurder

Als een verhuurder, moet u de kwestie van onderhoud aan te pakken met potentiële huurders. Veel verhuurders veronderstellen al het onderhoud van de woning, terwijl anderen laten huurders om onderhoud te doen voor een verlaagde huur. Er zijn een aanta

Advertisement

Als een verhuurder, moet u de kwestie van onderhoud aan te pakken met potentiële huurders. Veel verhuurders veronderstellen al het onderhoud van de woning, terwijl anderen laten huurders om onderhoud te doen voor een verlaagde huur. Er zijn een aantal zaken te overwegen voordat het aanpakken van onderhoudsproblemen als verhuurder; Hier zijn een paar om zich bewust zijn van.

Zorg voor jezelf vuilnis pick-up als een verhuurder. Hoewel garbage pick-up is een hulpprogramma, veel huurders gewoon stoppen met het betalen voor afval service. Vuilnis stapelt dan omhoog en als de verhuurder, kunt u worden geconfronteerd met boetes voor het hebben van een gevaar voor de gezondheid. Exclusief de kosten van vuilnis pick-up in de verhuur, zodat u zeker bent dat het afval dienst zal blijven.

Contract met een gazon service voor regelmatige en routine verzorgen van het gazon. Hoewel veel huurders zijn volledig in staat van het doen van gazon werk, is er een probleem met de veiligheid moeten ze gewond raken. Als een verhuurder, kan uw commerciële aansprakelijkheidsverzekering geen betrekking op een particulier doet gazon werk.

Onder meer in de huurovereenkomst of leasen de aard van de routine-onderhoud te verwachten van de huurder in zijn appartement. Zijn eigen onderhoud moet ook het houden van apparatuur schoon en in een veilige toestand; kachels of ovens vetvrij opbouwen en niets brandbare op hen, een koelkast schoon gehouden en vrij van schimmel, douches of baden schoon gehouden en vrij van schimmel en het vervangen van gloeilampen als dat nodig is. Je moet ook spellen die de batterijen zal veranderen in de rookmelder en hoe vaak. Zorg ervoor dat de huurders zal u op de hoogte, als de verhuurder, tijdig van eventuele problemen die aandacht vereisen, en dat de overeenkomst schriftelijk.

Overwegen om één huurder die al huren voor een tijdje om routine-onderhoud te doen voor een gereduceerd tarief. Voldoen aan jezelf dat de huurder is betrouwbaar en goed geïnformeerd alvorens de onderhoudsovereenkomst. Maak een schriftelijke overeenkomst met de huurder, met duidelijke vermelding van de aard van het onderhoud en niet toegestaan. Zorg ervoor dat de overeenkomst is notariële en dat beide van jullie hebben exemplaren. Soorten onderhoud banen voor een huurder kunnen zijn buitenkant schoonmaken, schilderen, heggen of tuinieren.

Share This Post