Index / Cars / How Do You Reset de Check Engine Light op een 2003 VW Passat?

Share This Post

Cars

How Do You Reset de Check Engine Light op een 2003 VW Passat?

De check engine lampje op uw 2003 VW Passat gaat branden wanneer er een probleem is met de uitstoot besturing van het voertuig. U moet een gratis diagnostische scan uitgevoerd door een auto-onderdelen winkel om erachter te komen wat er mis is met uw

Advertisement

De check engine lampje op uw 2003 VW Passat gaat branden wanneer er een probleem is met de uitstoot besturing van het voertuig. U moet een gratis diagnostische scan uitgevoerd door een auto-onderdelen winkel om erachter te komen wat er mis is met uw Passat hebben. Echter, zodra het probleem is opgelost, moet u weten hoe de check engine licht resetten. Omdat de on-board diagnostische computer genereert en slaat deze foutcodes, zal je nodig hebt om ze te wissen voordat de check engine licht kan worden gereset.

Open het deksel van de zekering paneel aan de bestuurderszijde voet goed door te trekken naar beneden op de cover met uw vingers.

Zoek de zekering voor de elektronische regeleenheid. Gebruik de zekeringentabel aan de onderzijde van het deksel zekeringenpaneel op waar de zekering.

Trek de zekering met behulp van de zekering trekkers in de zekering paneel.

Draai de contactsleutel naar de "on" positie, maar start de motor niet draaien.

Wacht vijf minuten en plaats de zekering in de zekering paneel.

Wacht tot de "check engine" lampje te knipperen en vervolgens uitgeschakeld. Op dit punt, zal uw check engine licht gereset.

Share This Post